2016. február 24., szerda

X. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny - szubjektív

X. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny
(Szubjektív, mint mindig) 


Még mindig telve élményekkel, csajos energiákkal, lendülettel, szervezéssel...
Persze, mindig megvan a versenyszervezés izgalma, a szokásos váratlan helyzetek, hirtelen felmerülő, megoldandó feladatok.
És a megelőző héten a gondolatok, hogy "Én ilyet többet nem! Soha, de soha többet nem szervezek versenyt, nem bírom ezt a nyomást!"....
Aztán a végén az öröm, a mindenemet betöltő hála és bazi nagy SZÍVCSAKRA. :-)))  
heart hangulatjel heart hangulatjel heart hangulatjel
Hála és köszönet MINDENKINEK, aki részt vett a X. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncversenyen február 21-én!
Mindenekelőtt a segítőimnek, akik a háttérben dolgoztak, tartották bennem a lelket, tehermentesítettek, ahol csak lehetett és gondoskodtak arról, hogy igazán gördülékenyen menjen a rendezvény. Nekik már részletesen megköszöntem mindent, de szeretném itt is megemlíteni, hogy kik voltak a verseny segítő angyalai: Viktória Farkas, Marta Pereczes, Eszter Rembeczki, Bernadett Zsuzsanna Böghy, Burány Judit Hóförgeteg, Kata Sánta és Tevi, Gabriella Biró. Ezer hála és köszönet nektek, lányok (és fiú...). 
smile hangulatjel
Meg persze a szerető családom, akik türelemmel voltak, eléldegéltek egy hétig a hideg élelmen, majd másnap finoman megkérdezték: "Akkor most már visszatérsz közénk?" :-)))

Köszönöm a tündéri kis tanítványaimnak a hihetetlen szorgalmas készülést! 
Az Angyalok és Démonok csoportban Bernadett Zsuzsanna BöghyLiana ParadiseKata Szecskó és Ágota Gere-Nagy táncolt. 
Büszke vagyok a 2. helyezésetekre, lányok, de még inkább arra, hogy milyen lelkesen, fegyelmezetten, maximalista hozzáállással készültetek és táncoltatok. Nagyon megható volt ezt látni egész idő alatt. És persze az is szuper, hogy végig a felkészülési időszak alatt, a stressz és a nyomás ellenére is megmaradt a fantasztikusan jó és vidám hangulat. Szuper csajok vagytok! heart hangulatjel 

Köszönjük szépen a Pesterzsébet Csili Mk-nak a helyszínt, a kedvességet és üzenjük a technikusnak, Viktornak is, hogy SZUPER volt a fény! smile hangulatjel heart hangulatjel

Hálás szívvel köszönöm a zsűri munkáját. Nincsenek rá szavak, hogy kifejezzem a hálámat azért, hogy ennyi éve ilyen harmóniában dolgozunk együtt. Köszönöm, hogy ott voltatok és nem csak a szakmai tudásotokat, hanem a szíveteket is hozzáadtátok a munkához.
Köszönöm nektek, Anna Vitalis, Éva Jázmin Éva SárfalviShaba Wollner,Bogi GyenisCini BogdánMaya SzekelyJudit Nese KomáromiBernadett NemesháziVivien MalovaKatalin GyorffyKrisztina Amira NemethBea Amaraya TóthDahhan MohamedPéter Bézi. Veľmi pekne ďakujem,Halka Tytykalováheart hangulatjel Irca Antonova, děkuju mnohokrát! heart hangulatjel
Köszönet a díszvendégünknek is a jelenlétet és a támogatást, Hamada Araby!

Kedves Versenyzők! 
Köszönet nektek a lelkiismeretes és lelkes készülésért, a szebbnél szebb, látványosabbnál látványosabb táncokért! Szívből gratulálok a szép eredményekhez és a díjakhoz, különdíjakhoz is! Csodás volt veletek, jó volt látni, hogy még a legkisebbek és a legkezdőbbek is igazi profi módjára viselték a versenyzés izgalmait, körülményeit. Rengeteg elismerést zsebeltem be már helyettetek a nézőktől a verseny óta. :-))))
Remélem, hogy jól éreztétek magatokat, mindannyian szép élményekkel gazdagodtatok és bízom abban, hogy jövőre újra találkozunk a február végi versenyen.
Tudom, mindig szoktam szubjektív kedvenceket említeni, de idén egyszerűen nem tudok. Egyrészt a szervezési teendők miatt mindenkiből csak keveset láttam, másrészt annyi, de annyi gyönyörűség volt!

Köszönet a rengeteg szponzornak is, akik idén hihetetlen mennyiségben és értékben ajánlottak fel díjakat, nyereményeket! Olyan sokan vannak, hogy idén külön bejegyzésben fogok említést tenni róluk és felsorolni őket. Nélkülük nem lett volna ilyen szép és örömteli ez a rendezvény sem. 
Köszönöm!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése