2018. január 12., péntek

Online hastánc tanfolyam 05. - Ana Dana pop koreográfia

„Ana Dana” - Találd meg magadban a Szőke Nőt! J




Hogy mi??? Hogy én?
Igen, te bizony!
Számolj le gyorsan a sztereotípiákkal. Halkan megsúgom, hogy mindenkiben – ha jó mélyen eltemetve, de akkor is – ott kuncog egy vérbeli szőke naiva, aki szeretne néha egy kicsit megmutatkozni. 
És miért ne? Egy igazi nőnek ezer arca van, engedd meg a „kis butuskának”, hogy olykor érvényesüljön. Ha máskor nem is, de egy színpadra termett, játékosan csábító koreográfia erejéig mindenképp. Garantálom, hogy nagyon jól fogod érezni magad.



Az „Ana Dana” egy elképzelt rózsaszín álomvilágba repít, ahol természetesen te vagy a főszereplő (nem meglepő módon a neved Dana), és csak a képzeleted szab határt, hogy mit hozol ki magadból. Készülj fel az édes porcukorral telehintett útra, amely út azért nem sétagalopp (a látszat csal!), keményen meg kell dolgoznod, hogy mosolyogva tipegj végig rajta. Mint szőke nő, természetesen. J
Kellemes szárnyalást!



Kinek ajánlott?
Az „Ana Dana” középhaladó-haladó szintű tudást feltételez, de ha bátor kezdő vagy (simán!), akkor is belevághatsz. Ebben az esetben talán picit lassabban haladsz majd, de annál jobban fogod értékelni a végeredményt, ami önmagáért beszél.

A 13 részre bontott oktató videó sorozatban minden egyes mozdulathoz alapos magyarázatot kapsz, miközben lépésről lépésre sajátítod el a koreográfiát abban a tempóban, ahogy szeretnéd.

Ha már régóta foglalkozol hastánccal és kreatív is vagy, tedd egyedivé a koreográfiát, vidd bele a saját „szőke nő” énedet. Nyugodtan ess túlzásokba, ám arra azért figyelj, hogy minden ütem a helyén legyen, a ritmus összhangban legyen a mozdulataiddal.
Az „Ana Dana” egyenesen megköveteli a szempilla rebegtetését (ha nem megy, tükör előtt kiválóan lehet gyakorolni), a rácsodálkozó, na jó, butuska naiva tekintetet (szintén tükör, de az sem ciki, ha zsigerből tudod…), és természetesen a félig nyitott, laza szájat. Ebben a táncban különösen hangsúlyt érdemes helyezned a kifejező arcmimikára. Minden, amiről a butuska naivára asszociálsz, jöhet.





De mielőtt valamiféle bárgyú show tánc kezdene motoszkálni benned, gyorsan hessegesd el, mert maga a koreográfia rafinált ám! A sok-sok csípőmozdulat, a gyors testhullámok, a lépéskombinációk és a helyváltoztatások talán picit megnehezítik a dolgodat elsőre, de hidd el, ha kitartó vagy és odafigyelsz, képes leszel megtanulni. És ami ennél is fontosabb, élvezni fogod a tánc minden pillanatát.



„Übercuki koreográfia az Ana Dana. Játékosan könnyed, de tele van extra mozdulatokkal. Igazi szupernőcis tánc, amiben mindenki magára talál – még én is. Pedig én aztán teljesen kocka vagyok. Vagyis… eddig azt hittem.” /Sz. Anikó/

„Imádom ezt a táncot. Még egyetlen alkalom sem volt, hogy ne arattam volna osztatlan sikert vele. Ha csak egy táncot kell mutatnom, tuti, hogy az Ana Dana lenne az. Benne van minden, ami a csajos életérzéshez kell.” /Évi/

„Az első versenyemen középhaladóként az Ana Dana-val léptem fel. Első lettem. Kell ennél több visszajelzés? Ja, és minden pillanatát élveztem! Ja, és a barátom is!” /Dóri/

Van még kérdés?....


Igen, kezdd el MOST. Miért haboznál, ha egyszer itt a nagy alkalom?! Marilyn Monroe sikoltozna a gyönyörűségtől, ha látná, és az elsők között élne a lehetőséggel, hogy magáévá tegye ezt a bájosan kacér, édes sziruppal nyakon öntött, extra mozdulatokkal tarkított, varázslatos pop-álmot.

Ne maradj le te sem, rendeld meg a 13 részes oktató videó sorozatot, és add át magad az érzéki gyönyörűségnek.



Az oktató videó csak MOST érhető el kedvezményes áron!
Az ajánlat 2018. január 31-ig él! Utána záródnak az ajtók és ki tudja, mikor nyílnak újra. Ne szalaszd el kedvező alkalmat, csapj le rá azonnal.

Ha most rendeled meg a különleges, egyedi stílusú oktató videót, akkor tied lehet mindössze
7 000 Ft-ért
A videó sorozat tartalmazza 
- a teljes táncot (két szemszögből is), 
- egy extra táncot (az „Ana Dana” duó verzióját), illetve 
- a részeire bontott mozdulatokat, kombinációkat alapos magyarázattal 
Ha már táncoltad, de szeretnéd átismételni, a mozdulatokat rögzíteni, élj gyorsan a lehetőséggel.



Sőt, ha igazi dolce vitára vágysz, egy pörgősen tüzes koreográfiát is elsajátíthatsz, aminek a neve önmagáért beszél: „Élvezd az életet!” Ez szintén egy teljes videó sorozat (egy legyezőfátylas dobszóló), amelyet megvásárolhatsz most az Ana Dana mellé, szuperkedvezményes áron.

Így a két teljes oktató videó 2x7 000= 14 000 Ft HELYETT most mindössze
10 000 Ft

A két sorozat mellé ajándékba kapsz
- egy bónusz dobszóló koreográfiát „Layal” címmel (vigyázat, ütős és dinamikus!),
- a Best of Mahasti cd-t (amely tartalmazza mindhárom koreográfia zenéjét is)

- ÉÉÉÉS, 10% kedvezményben részesülsz a Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny nevezési díjából
Ne feledd, az akció csak MOST él, és kizárólag klubtagok számára!
Ha még nem vagy klubtag, gyorsan katt ide és jelentkezz: https://www.mahasti.hu/content/klub
Máris élhetsz a lehetőséggel!


Összefoglalva:

Az "Ana Dana” szupernőcis hastánc pop koreográfia oktató sorozata tehát 
7 000 Ft-os szuperáron a tied lehet,
de ha az „Élvezd az életet!” tüzes dobszóló koreográfiát is megrendeled, a két oktató videósorozat mindössze
10 000 Ft,
Amihez AJÁNDÉKBA kapod 
- a „ Layal dobszóló” kezdő, ámde nagyon pörgős koreográfia oktató sorozatát is
- és a Best of Mahasti cd-t is
- és a 10% kedvezményt a nevezési díjból a Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncversenyen, ha a csoportoddal nevezel a versenyre bármelyik Mahasti koreográfiával, amit online tanultatok meg.



Hogyan juthatsz hozzá az 1, 2 vagy 3 db koreográfiához?
Nagyon egyszerűen! Nem kell mást tenned, mint a mahasti@freemail.hu címre küldened egy mailt. Kérd a levélben az oktató videó sorozatokat, írd meg a számlázási címedet és azt a címet is, ahová a számlát postázhatjuk. 


Mi történik ez után?
Válaszban megkapod a bankszámla számot, ahova utalhatod az összeget és egyeztetjük a számlázási adatokat.
A pénz beérkezése után azonnal küldjük e-mailben a videókat és máris élvezheted otthonodban a hastánc csodáit. Hát nem fantasztikus?

Szeretettel várom a jelentkezésedet és azt kívánom, hogy legalább annyi örömet szerezzen neked a tanulás, a hastánc, mint amennyi örömet nekem okozott ezeknek a táncoknak a koreografálása, tanítása és a tanítványaim tánca!











 Mahasti

FIGYELEM! Az akció ideje hamarosan lejár, kérd a videót vagy videókat most!

********


Mahasti Hastánc - Szívvel-Lélekkel
www.facebook.com/mahasti10
www.facebook.com/taneczhyvotabudapest
www.youtube.com/user/Mahasti10
www.everydaylifeofabellydancer.blogspot.com
www.mahasti.hu 
Szívvel-Lélekkel Stúdió, 
Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2.


Programok, fellépések, versenyek, zsűrizések, oktatás
2018. február 11. XII. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny https://www.facebook.com/events/1292021220874297
2018. május 26. Nő-ikonok, orientális táncszínház https://www.facebook.com/events/1836088680037662/ 
2018. augusztus 17-20. Mahasti Hastánctábor, Erőmerítő Jógatábor Pilisszentlászlón https://www.facebook.com/events/497173043967822/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése