2010. február 18., csütörtök

Mahasti szülinapi parti márc. 5-én

Március 5-én, pénteken 19 órától a Lialina Arab Étteremben tartom a születésnapi bulimat.
A félreértések és felesleges kérdések elkerülése végett a lehető legtöbb infót megtaláljátok alább.
Ha bármilyen egyéb kérdésetek felmerül, hívjatok bátran a +36-70-317-80-90-es számon, vagy kérdezzétek meg az órákon.
Jelentkezhettek a mahasti_titkarsag@yahoo.com címen is.

1, Zártkörű?
Nem, ez a parti teljesen nyitott, tehát bárkit szívesen látok, aki egy jót bulizna velem keleti környezetben, finom ételekkel, vízipipával, hastáncosokkal…
Szeretettel várok mindenkit, hastáncosokat és nem hastáncosokat egyaránt.

2, Van-e belépődíj, terembérlet, stb?
Belépődíj nincs, az éttermet megkapjuk egész éjszakára, de csak azzal a feltétellel, ha a hastáncműsorról mi gondoskodunk. Ezért ha hastáncolsz és eljönnél, kérlek, hozzál fellépő ruhát, zenéket. Ha dobolsz, hozhatod a darbukádat is, biztosan sokan kíváncsiak lesznek a darbuka bemutatóra vagy szívesen táncolnak élő dobra is…
Táncolhatunk egyénileg és csoportban is, bármilyen stílusban. Egy kérésem van csak: zsidó zenét ne hozzatok a helyszínre az arab törzsvendégekre való tekintettel, bármi más (török, cigány, spanyol, perzsa stb.) jöhet.
Én nem fogok külön tánccal készülni, viszont nagyon szeretem, ha nekem táncolnak, és minden műsorszámot örömmel megnézek. :-) (Azt is, amit az órákon már ezerszer láttam!) Az iskolánk teljes repertoárja használható, és bárki készülhet egyéni vagy csoportban előadott koreográfiával és improvizációval is. Más oktatók koreográfiáit is táncolhatjátok, de ebben az esetben előzetesen egyeztessetek velük.
A lényeg, hogy jól érezzük magunkat mi is és a vendégek is.

3, Részvételi díj
A részvételi díj egy jelképes összeg: 300 Ft, ami előre fizetendő.
Ez azért fontos, hogy tudjam, hány főre csináltassam a tortát (pl. ha 10-en leszünk, akkor ne 40 szeletes torta legyen, vagy ha 60-an leszünk, akkor ne 10 szeletes legyen a torta).
Izgalmas és extra torta lesz, hasonló, de teljesen más stílusban, mint ami a 10 éves Jubileumi Gála után is volt:



Természetesen, a mostani torta teljesen más lesz, de a minősége, az íze és a kivitelezése ugyanolyan nagyszerű lesz!
A tortán kívül egy kis emlékkártyát is kap minden résztvevő.

4, Ajándék
Kérlek, ne hozz ajándékot. A tárgyi dolgokhoz nem ragaszkodom, és úgysem tudnék mihez kezdeni annyi ajándékkal. A lelki dolgok több örömet adnak (még ha ez furcsán is hangzik a mai világban).
Természetesen, azért örülök az élet ajándékainak, de most nem tárgyi jellegű dologra gondoltam.
Az én számomra az egyik legnagyobb ajándék az, hogy hastáncot taníthatok, és szeretnék olyan gyerekeket tanítani, akik ezt nem engedhették meg eddig maguknak.
Az ő taníttatásukhoz hozzájárulhatsz azzal, hogy az én ajándékomra szánt pénzt beteszed a buli helyszínén egy erre a célra elhelyezett dobozkába. Az összegyűlt pénzhez én hozzáteszek még ugyanannyit, és ezt a rászoruló iskolás/óvodás gyerekek csoportos hastáncoktatására fordítom.
Már van elképzelésem arról, hogy kiket fogok tanítani, de biztosan Ti is ismertek ilyen gyerekeket, akiket a szüleik nem tudnak hastáncórára járatni, pedig nagyon szeretnék. Így akár Ti is javasolhattok már most rászoruló gyerekeket vagy akár teljes csoportokat is. Nyilván ez csak egy csepp a tengerben, és ki tudja, hány órára lesz elég az összegyűlt pénz, de az én számomra most ez jelentené a legnagyobb örömet.
A pénzt bedobhatod névvel vagy név nélkül is.
Természetesen, ez sem kötelező: a lényeg, hogy összejöjjünk és egy jót bulizzunk.

5, Ételek, helyfoglalás, előre rendelés
Remélhetőleg jó sokan leszünk, így az étterem külön kérése volt, hogy előre jelezzem a létszámot. Ezt a „torta bónuszok” megrendelése után tudni fogom és jelzem az étterem felé.
Van egy olyan kérésük is, hogy aki enni is szeretne (ez a sok tánc után elég valószínű…), az nézze meg az étlapot a neten és rendeljen előre ételt, hogy időben és zökkenőmentesen tudjanak felszolgálni. Ajánlották a 4 személyes Lialina tálat, ami állítólag öt főnek is elég, de mivel ezen sok a hús, én még nem kóstoltam. Egyébként nagyon jó a konyhájuk.
Amit nagyon tudok ajánlani, az a humusz és a mindenféle saláták, a tea és a vízipipa, de ha valaki már evett ott, biztosan tud ajánlani valami más finomságot is. (Ez ügyben írhattok nekem vagy közvetlenül a listára is.)
Az étterem címe: www.lialina.hu

A tortát a honlapomon is megtalálható Gyöngy Cukrászdából rendelem.
(Cím:Bp. XX. Vörösmarty u. 191. Telefon:06-1-283-31-37, www.gyongycukraszda.hu)

Ha eljössz, jelezd a mahasti_titkarsag@yahoo.com címen, vagy a 06-70-317-80-90-es számon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése