2010. augusztus 26., csütörtök

Kiadó a termem hétvégenként

Ha 2016-ban olvasod ezt a bejegyzést, kérlek, ugorj erre a linkre az aktuális infókért: 

http://everydaylifeofabellydancer.blogspot.hu/2016/04/kiado-termem-ujra.html

A hastáncoktató képzés átmenetileg szünetel, így hétvégenként nagyrészt felszabadult a terem (bár elég gyorsan telik befelé a mindenféle érdekes programokkal és workshopokkal).

Szívesen kiadom a termet amatőr vagy profi hastánccsoportoknak vagy akár más, csendesebb tanfolyamokhoz is (pl. jóga, thai chi, masszázs, önismeret, terápiás csoport, kontakt tánc, nyelvoktatás, egyéb mozgásos vagy nem mozgásos tevékenységek).
A terem abszolút belvárosi, a Blaha Lujza tér és az Uránia Filmszínház között helyezkedik el. Tükrös, első emeleti, parkra néző, csendes és családias, nagyon hangulatos. Szőnyegpadló van, de ez igény esetén feltekerhető.
A terembérlethez grátisz jár a konyhahasználat (főzési, melegítési lehetőség, tea, bögrék, cukor stb.), a könyvtár és a "vándor ékszerdoboz" használata is. Füstölő és mécses szinte korlátlanul rendelkezésre áll.
CD lejátszó van (mp3-at is visz), az oktató igény esetén akár ott is hagyhatja a szükséges ruháit, felszerelését.
Polifoamot, takarót igény esetén biztosítok.
A fürdő és a toalett is tiszta, kultúrált, a zuhanyzáshoz tiszta törölközőt adok.
A hirdetésben, tanfolyamszervezésben jutalékért cserébe örömmel segítek, akkor is, ha hastáncos vagy.

A bérleti díj 2500 Ft/óra (min. másfél órára adom ki). 
Ha más időpontokban szeretnéd kibérelni a termet, akkor a honlapomon - www.mahasti.hu - az Órarend és Programok címszónál megnézheted, mikor vannak még szabad időpontok.
U.I. A szerdai és a hétvégi oktatást is azért szüntettem meg, mert szeretnék még többet foglalkozni a gyerekemmel, elmélyedni az anyaság örömeiben. Így örülök, hogy több időm lett. Viszont attól még, hogy anyuka vagyok, én is pénzből élek, és a bérleti díjat fizetnem kell... Szóval, remélem, hogy hamarosan sikerül kiadnom a termet hétvégenként is és ezzel mindannyian jól járunk majd. 3 óra hosszára csak 7000 Ft.
Délelőtti tanfolyamok esetén megbeszélés szerinti kedvezményes bérleti díj. 
Egész napra is kibérelhető a terem napi 11 000 Ft-ért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése