2018. szeptember 28., péntek

Tűz és Szél - Hastánctanulás online, szláv cigánytánc-hastánc fúzió

A Tűz és Szél dala

Hastánctanulás online, szláv cigánytánc-hastánc fúzió

A Tűz és Szél dala - Hastánctanulás online, szláv cigánytánc-hastánc fúzió
www.mahasti.hu Fotó: Sánta Kata https://www.facebook.com/skatlynart/

„Aztamindenit!" - nyugtázod, ha egyszer is belekukkantasz Mahasti és Rembeczki Eszti egyik méltán aranyérmes duójába. És nem véletlenül kápráztatta el a nemzetközi zsűrit ez a szláv cigánytánc-hastánc fúzió! Szélvészként libbennek a virágos szoknyák, tűzként perzselnek a rafináltan erotikus, ám autentikusan visszafogott csábítást imitáló mozdulatok, mindezt olyan játszi könnyedséggel, huncut kacérsággal, ami csak és kizárólag a cigánytáncok sajátja.

Hajdanvolt karavánok körberajongott hercegnőjének képe villan fel, és azonnal meg szeretnéd tanulni a Tűz és Szél dalát.
Olyan tánc ez, amibe elsőre bele lehet szeretni. Temperamentumos, érzéki, édesen csábító, kellően kacér, mindez ügyesen a játékosság fátylába öltöztetve.
A zene hol lassabb, feszült várakozással teli, majd hirtelen felkap, magával ránt, szenvedéllyel tölti meg a teret, és szédítő magaslatokba repít. Aztán újra líraibb húrokat penget, de mire belemerülnénk a keserédes melankóliába, már ismét továbbrepít a vad és szenvedélyes tűzviharba. Igazi fűszeres csemege ez a koreográfia, amely azonnali függőséget okoz!

Most akkor mi is ez?
Egy életérzés?
Egy díjnyertes koreográfia?
Egy fantasztikus hangulatú szláv cigánytánc-hastánc fúzió?
Mindegyik.
Nem lehet különválasztani! Kóstolj bele, és megérted! J


Mahasti. Fotó: https://m.facebook.com/CsercsikJuditPhoto/


Kinek ajánlott?
Bárkinek, akárkinek, mindenkinek, aki szereti az igazi tánckülönlegességeket, és nem riad meg a kihívástól. Egyetlen kritériuma talán a belső tűz maximális felélesztése, mert ennél a táncnál elengedhetetlen a temperamentum és a könnyed kacérság. Minden mozdulatodnak a kettő ötvözetéről kell szólnia. Vagyis, lefordítva, élvezned kell a táncot, és ezt kell közvetítened kifele is. Bár ez minden koreográfiánál előny, azonban a szláv cigánytánc-hastánc fúziónál nélkülözhetetlen. 

A koreográfia kevésbé nehéz, mint amennyire látványos, így nincs tudásszinthez kötve. És itt is, mint minden online videósorozatnál, a saját tempódban haladhatsz, és sajátíthatod el ezt a tánckuriózumot. Szoknyára fel, mosolyt elő, élvezd az életet a Tűz és Szél dalával!

Maga a performansz duóra lett megálmodva, de természetesen eltáncolhatod szólóban vagy átalakíthatjátok egy színesen pörgő, látványos csoporttánccá is. Bármelyik verziót választod, a siker garantált. A mosoly és a rafinált csábítás kötelező!

„Imádom a fúziós táncokat, nagyon sok fantázia rejlik bennük. A Tűz és Szél abszolút favorit. Nincs színpad, ahol ne tapsolnának vissza”. /Ildó/ 

"Egy rendkívül energikus, tüzes, lendületes, fantasztikus koreográfia ami színt visz minden műsorba, tuti, hogy a közönség egyik kedvence bármely bemutatón. Remélem lesz egyszer újra annyi energia bennem, hogy táncolhassam."  /Gere-Nagy Ágota/

"Ez egy igazi örömtánc, tele lendülettel, pozitív energiákkal!" /Lehotai Mónika/ 

„Csodálatos utazás a Tűz és Szél koreográfia. Olyan tánc ez, amit csak imádni lehet. Annak is, aki előadja, és azoknak is, akiket elkápráztatunk. Mindig örömmel veszem fel a bő virágos szoknyát és tűzködöm a hajamba a rózsákat. Egy kicsit más leszek. És ez fantasztikus érzés.” /Lina V./ 

"Очень классная хореография и зажигательный танец, который можно танцевать как в большой группе, так и в дуэте или соло. Этот танец дает мне почувствовать себя настоящей вольной цыганкой, которая танцует так, как душа просит. :-) A еще у нас огромные юбки, и они очень здорово летают, особенно при вращениях. :-)))" /Maria Avtushenko/


Ne hagyd ki te sem ezt a semmihez sem fogható, fantasztikus életérzést, kapd elő a vidáman kacér személyiségedet. Ha valami igazán egyedit szeretnél, és bővítenéd a repertoárodat, gyorsan ragadd meg az alkalmat és csapj le a Tűz és Szél szláv cigánytánc-hastánc fúzió online oktató videósorozatra MOST. www.facebook.com/mahasti10 , www.mahasti.hu Fotó: https://m.facebook.com/CsercsikJuditPhoto/ 

Ne hagyd ki te sem ezt a semmihez sem fogható, fantasztikus életérzést, kapd elő a vidáman kacér személyiségedet. Ha valami igazán egyedit szeretnél, és bővítenéd a repertoárodat, gyorsan ragadd meg az alkalmat és csapj le a Tűz és Szél szláv cigánytánc-hastánc fúzió online oktató videósorozatra MOST.



Igen, kezdd el MOST. Miért haboznál, ha egyszer itt a nagy alkalom? 
Akár szólóban, akár duóban vagy csoportban szeretnéd elkápráztatni a közönséget, mindenképp kezedben lesz a garantált siker ezzel a páratlan hangulatú, vérpezsdítő és könnyeden kacér koreográfiával. Itt is, mint a Tűzbuborékoknál, bátran engedd szabadon a fantáziádat, bízz az ösztöneidben, és hagyd, hogy magával sodorjon a lendület.  És élvezd, amit csinálsz!!!
Ne maradj le te sem, rendeld meg a 12 részes oktató videósorozatot, és add át magad perzselő tűznek, libbenő szélnek, és éld át a varázslatot!

Az oktató videó csak MOST érhető el kedvezményes áron!
Az ajánlat 2018. október 10-ig él, utána az ajtók záródnak! 
Ne szalaszd el kedvező alkalmat, csapj le rá azonnal.
Ha most rendeled meg a különleges, egyedi stílusú oktató videót, akkor a tied lehet mindössze 
7 000 Ft-ért

A videó tartalmazza a teljes táncot (két szemszögből, vagyis tükörrel és kamerával szemben is), a világversenyen méltán első díjjal jutalmazott színpadi táncot, illetve a részeire bontott mozdulatokat, kombinációkat alapos magyarázattal.
Ha már táncoltad, de szeretnéd átismételni, a mozdulatokat rögzíteni, élj gyorsan a lehetőséggel.

Sőt, ha már úgyis belemerültél az élvezetekbe, és szeretnéd még szítani a tüzet, egy dinamikusan tüzes, pörgős dobszólót is elsajátíthatsz, aminek a neve is beszédes: ”Tűzbuborékok”.
Ez szintén egy teljes videósorozat, amelyet megvásárolhatsz most a Tűz és Szél mellé, szuperkedvezményes áron.

Így a két teljes oktató videó 2 x 7 000 = 7 000 Ft HELYETT most mindössze
10000 Ft

A két sorozat mellé ajándékba kapsz
- még egy bónusz koreográfiát (vigyázat, ez is tüzes és érzéki! Nem véletlenül lett a címe az, hogy Shiva Lingam)) Lásd itt: http://everydaylifeofabellydancer.blogspot.com/2018/06/shiva-lingam-online-hastanctanulas.html 
- egy Best of Mahasti cd-t (amely tartalmazza mindhárom koreográfia zenéjét is)
- ÉÉÉÉS, 10% kedvezményben részesülsz a Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny nevezési díjából



Máris élhetsz ezzel a lehetőséggel, sőt, klubtagként még több kedvezményt kapsz és a következő, csak klubtagoknak szóló kedvezményekről is első kézből értesülsz.
Ha még nem vagy klubtag, gyorsan katt ide: https://www.mahasti.hu/content/klub és jelentkezz a klubba.


Mahasti. Fotó: https://m.facebook.com/CsercsikJuditPhoto/


Összefoglalva:

A Tűz és Szél szláv cigánytánc-hastánc fúzió oktató sorozata tehát
7 000 Ft-os szuperáron a tied lehet,
de ha a Tűzbuborékok koreográfiát is megrendeled, a két oktató videósorozat mindössze
10 000 Ft

amihez AJÁNDÉKBA kapod
- a Shiva Lingam kezdő, ámde nagyon ütős koreográfia oktató sorozatát is
- és a Best of Mahasti cd-t is
- illetve a 10% kedvezményt a nevezési díjból a Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncversenyre, ha a csoportoddal nevezel bármelyik Mahasti koreográfiával, amit online tanultatok meg.


Hogyan juthatsz hozzá az 1, 2 vagy 3 koreográfiához?
Nagyon egyszerűen! Nem kell mást tenned, mint a mahasti@freemail.hu címre küldened egy mailt. Kérd a levélben az oktató videósorozatokat, írd meg a számlázási címedet és azt a címet is, ahová a számlát postázhatjuk.


Mi történik ez után?
Válaszban megkapod a bankszámlaszámot, ahova utalhatod az összeget és egyeztetjük a számlázási adatokat.
A pénz beérkezése után azonnal küldjük e-mailben a videókat és máris élvezheted otthonodban a hastánc csodáit. Hát nem fantasztikus?

Kukkants bele a táncba itt: https://youtu.be/EVdfZd_ongg

Szeretettel várják a megrendelő e-mailedet a mahasti@freemail.hu címen!


Mahasti. Fotó: https://m.facebook.com/CsercsikJuditPhoto/


***********************

Szöveg: Orosz Orsolya (Ezer hála és köszönet a rengeteg zseniális írásért, Orsi!) 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése