2021. június 4., péntek

Hastáncoktatói Mentorprogram I. évfolyam 1. félév utolsó hétvége

 

Hastáncoktatói Mentorprogram, a 2021-es évfolyamból
Kulcsár Edina, Madarász Dominika, Bene Andrea és Mahasti 


És újabb izgalmas, mozgalmas és nagyon tömény hétvégéről számolhatok be nektek. Őrülten fárasztó volt, de minden perce megérte!

A #Hastáncoktatói #Mentorprogram I. évfolyamos hallgatóinak a félév utolsó hétvégéje volt ez. A csúcson hagytuk abba a félévet!❤️😀
Ki online, ki offline csatlakozott, ahogy azt már megszoktuk mindannyian. Szombaton a #hastánc #történetében mélyedtünk el még jobban. Ez már a második ilyen napunk volt, amikor reggeltől estig csak a #tánctörténettel foglalkoztunk. Mit nekünk az a pár ezer év, amin átrágtuk magunkat! Úgyhogy irány a vizsga - júniusban beszámolnak a lányok a tanultakról. ❤️
‌Vasárnap #hastánc a #gyakorlatban volt a témánk. Folytattuk az alapmozdulatokat, az alapmozdulatok oktatását és nagyon sok kérdés felmerült a #táncpedagógia, #koreográfiakészítés, #zeneértelmezés, #csoportvezetés, #csoportdinamika, #kommunikáció területéről is. Ráadásként a leendő tanár nénik megtanítottak és megtanultak 3 teljesen különböző kezdő koreográfiát is. Ezzel feltettük a koronát erre a félévre.
Szerintem mindenki készen áll a vizsgára és az újabb szintek megugrására.


Elérhetőségek: Mahasti Hastánc - Szívvel-Lélekkel https://www.facebook.com/mahasti10 https://www.facebook.com/hastancoktatoimentorprogram/ https://www.facebook.com/taneczhyvotabudapest https://www.youtube.com/user/Mahasti10 https://www.everydaylifeofabellydancer.blogspot.com https://www.mahasti.hu Szívvel-Lélekkel Stúdió, Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése