2009. szeptember 8., kedd

beszámoló a hétvégéről

Ezen az elmúlt hétvégén két rendezvényen képviseltette magát a Stúdió. 

 Pénteken a Szeptemberfeszten léptünk fel, egyik szponzorunk, a Kretek Indonéz Teaház színpadán, illetve a Teaház sátrában. 
Elmondhatom, hogy Gyöngyivel szó szerint viharos sikert arattunk... :-) Ugyanis a 22 óráig tartó rendezvényen 21:30-kor már a szél bontott sátrat. :-) 
 De a fellépésünk, a táncaink addig nagy sikert arattak a kis számú, de annál lelkesebb nézősereg köreiben, és Doki is csak egy darab vízipipát vert le... Majd kioktatta a leginkább fiatal srácokból álló közönséget arról, hogy nem szabad csúnyán beszélni, a dohányzás káros az egészségre, utána pedig - amíg mi pihentünk két fellépés között - ő is táncműsort adott léggitározással, rock and rollal és hip-hoppal egybekötve. :-))) 

 Vasárnap a IX. Coca Cola Női Mozgásfesztiválon tartottam órákat Gyöngyi, Kata, Réka és Adri a segítségével, lelkes közreműködésével. 
Katus Tomi hívott meg, régi "sportos" ismerősöm, és én nagyon nagy örömmel tettem eleget. Jó volt a Pécsi Sasokkal együtt bolondozni. :-) 
 Amikor a színpadról lenézve láttam a velem szemben táncoló több száz fiatal és idősebb hölgy örömtől (és izzadtságtól...) ragyogó arcát, megint tudatosodott bennem, hogy miért is ezt a hivatást választottam a könyvek feletti gubbasztás helyett. 
 Fantasztikus érzés, hogy ennyi boldog embert, nőt láthatok magam körül nap mint nap. 
Persze, a férfiakat is boldoggá tettük, azt hiszem, a rögtönzött hastáncórákkal... :-) Szép napjuk volt így a bámészkodó apukáknak, férjeknek is (sejthetitek, nők tömegei rázták egyszerre a feneküket...) :-), illetve a riportereknek, sőt, még a kedves technikus kolléga napját is bearanyozta az a feladat, hogy ő erősíthette rám (tuszkolhatta hátulról a szoknyámba...) a mikrofont. :-) 
 A tűző napon táncolás remek fogyókúra is egyben, és mivel a fekete színpadon mezítláb táncoltunk, az összes felesleges bőr is leégett a lábunkról. :-) 
"Szép testben szép lélek!" :-) 

 A táncórák után több tévének is adtunk riportot, Gyöngyi is, Réka is nagyon ügyesen nyilatkoztak a hastáncról. Szerencsére senkinek nem sikerült a szánkba adnia azt a mondatot, hogy a hastánc az egy sport. :-))) 

 Azt hiszem, mindannyian istenien szórakoztunk ezen a napon. Az egész rendezvényen telt ház volt, rengeteg féle mozgásformát ki lehetett próbálni és nagyon jó volt a hangulat. Még az össznépi vonatozásba is beszálltunk a többszáz emberrel, és vidáman énekeltünk meg kerengtünk mezítláb a füvön. Aztán a murván... :-) 
 Ez a produkciónk is óriási sikert aratott, végül is az aerobikos tömegben vonatozó mezítlábas hastáncos lányok tényleg egy nem mindennapi látványt nyújtanak. Azt hiszem, ezzel érdemeltük ki a legnagyobb tapsot. :-))) 

 Remélem, még sok hasonló rendezvényre kapunk meghívást a jövőben is.

*****************

Mahasti Hastánc - Szívvel-Lélekkel
www.mahasti.hu 
www.facebook.com/mahasti10
www.facebook.com/taneczhyvotabudapest
www.youtube.com/user/Mahasti10
Szívvel-Lélekkel Stúdió
Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése