Mahasti bemutatás (hivatalos)

Mahasti

Rövid bemutatás
Mahasti a világbajnoki Holdfény Lányai Hastáncegyüttes vezetője, művészeti vezetője, koreográfusa. Magyar és nemzetközi versenyek elismert zsűritagja, a Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny megálmodója.
A Szívvel-Lélekkel Stúdióban kizárólag olyan kurzusokat tartanak, amelyek boldogabb és minőségibb, könnyedebb és vidámabb életet ajándékoznak a hölgyeknek 0-100 éves korig. Ezt szolgálják a rendezvényeik is, mint pl.
- a 19 éves múltra visszatekintő hastánctáboraik
- a hagyományos Női Szépség és Egészség Napja minden év decemberében
- és a Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny is.

Mahasti évekig vezette a Magyar Hastáncintézet Hastáncoktató szakát, majd közel 9 évnyi szünet és „babázás” után 2019 januárjában indította újra ezt a 2 éves, felsőfokú szakmai képzést Hastáncoktatói Mentorprogram címmel.

Mahasti elhivatott oktató, aki valóban szívvel-lélekkel tanít már 21 éve.
Számos ma már elismert oktató került ki a keze alól.
Erről így ír: "Szeretem tanítani a hastáncot, és szeretem látni, ahogy a tanítványaim tudása napról napra kibontakozik, lelkük kinyílik és virágba borul a nőiségük. A tanítás és a tanítványaim révén napról napra megélem a csodát. Ez éltet, és boldoggá tesz a tudat, hogy a női létezésük, testi-lelki-szellemi kiteljesedésük útján a kísérőjük lehetek."
Elérhetőségek: 
Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése