2016. január 6., szerda

Még egy kicsi Duisburg

Tobzódom az élményekben. :-) Nem tudok betelni velük.

A saját amatőr fotóinkból csináltam egy albumot.
Ez a linkje FB-n:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1081919095174580.1073741850.146518225381343&type=3

És itt a szöveg és a fotók is külön, ha nem akarsz kattintani

23rd Oriental Festival of Europe & 9th Bellydancer of the World Competition

Csodálatos élmény volt mindannyiunk számára!
Köszönöm szépen még egyszer a meghívást Leyla Jouvana-nak - megtisztelő, hogy felléphettem a Gálán azokkal a világsztárokkal, akiket már régóta tisztelek, akiknek csodálom a művészetét. 
Köszönöm a meghívást a zsűribe, köszönöm, hogy pont a formáció kategóriákat zsűrizhettem, ami amúgy is nagy kedvencem. :-)
Köszönöm a Holdfény Lányai együttes tagjainak, Rembeczki Eszternek és Pereczes Mártinak a közös munkát, a közös élményeket, a szorgalmas és lelkes készülést!

Örülök, hogy idén is ilyen sikereket ért el a csapat!

5 kategóriában indultunk, két ezüstéremmel lettünk gazdagabbak és három negyedik helyezéssel.
A két ezüstöt a Fantasy-Fusion kategóriában az Artemisz c. koreográfiával értük el csoportban, Rembeczki Eszti pedig szólóban, szintén a Fantasy-Fusion kategóriában lett ezüstérmes. Csoportban a folklór, duóban a klasszikus és dobszóló, szólóban (Rembeczki Eszter) pedig a törzsi fúzió kategóriában értünk el 4. helyezéseket.
Mindemellett rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk mind a zsűritől (akik hasznos tanácsokkal is elláttak minket), mind pedig a nézőktől és a szakmai közönségtől is. 

Rengeteg felemelő élményben, inspiráló találkozásban volt részünk - a www.hagalla.de magazin tudósítóival, Leylával és férjével, Rolanddal, Sayed Balaha-val, és persze a zseniális táncosokkal: Aziza, Nadia Nikishenko, Azad Khaan, Nika Mlakar, Foxycat Alice, Mor Geffen, Silvia Salamanca, Sabrina Fox, Vanessa Moreno, Aladin El Kholy, Sarasvati, Payal Gupta és persze a Chiaperro nővérek Argentínából... 

És itt szeretnék még egyszer köszönetet mondani mindenkinek, aki támogatott minket akár lelkileg, akár valamilyen módon az anyagi világban: mindenekelőtt Farkas Viktóriának, aki a betegsége miatt nem tarthatott velünk idén, és az összes tanítványunknak, akik távolról is drukkoltak nekünk! Köszönjük a támogatást Palaga Mónikának, Bézi Péternek, Dinasmának és mindazoknak, akik eljöttek az őszi workshop sorozatunkra. Köszönjük a családtagjainknak a türelmet, a kitartást...
Megyünk idén is. :-)))) Várjuk a szponzorok jelentkezését. :-)

***************
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése