2018. január 15., hétfő

Hastánc tanulás online 06. Legyezőfátylas dobszóló


Élvezd az életet! - Teljes gőzzel előre  (dobszóló legyezőfátyollal)
Mi történik, ha két csodálatos táncosnő (Mahasti és Rembeczki Eszter) ötvözi a humort, a szenvedélyt, az érzékiséget 
egy tüzes, legyezőfátyollal megbolondított koreográfiában? 
Megszületik egy garantáltan egyedi, semmihez sem fogható performansz. 

Élvezd az életet! - Teljes gőzzel előre 

(dobszóló legyezőfátyollal)

Mi történik, ha két csodálatos táncosnő ötvözi a humort, a szenvedélyt, az érzékiséget egy tüzes, legyezőfátyollal megbolondított koreográfiában? 
Megszületik egy garantáltan egyedi, semmihez sem fogható performansz. 

Világszerte mindig osztatlan sikert aratnak a dobszólók, így egyetlen vérbeli hastáncosnő repertoárjából sem hiányozhatnak. Legalább egy. Ha velünk tartasz a szédítő sebességgel száguldó, vérpezsdítő, szívdobbanásra lüktető, ultradögös szárnyalásban, amellett, hogy egy páratlan koreográfiát tudhatsz magadénak, garantáltan megtanulod élvezni az élet apró pillanatait. Más szóval, olyan energikus és szívdöglesztő leszel, hogy a közönség is tátott szájjal fog bámulni. Várjuk természetesen a beszámolókat! 

Félreértés ne essék, ugyan az „Élvezd az életet!” duóra lett megálmodva – és nem is akárhogy! – , szólóban vagy csoportban is simán kivitelezhető. Bármelyik felállást választod, nem fogsz csalódni. Szambára fel, fátylakat elő, a szárnyaid meg menet közben kinőnek.




Kinek ajánlott?

„Az élvezd az életet!” koreográfia feltételezi az előzetes hastánc tudást. 
Nem árt, ha tisztában vagy az alapmozdulatokkal, és fogtál már a kezedben legyezőfátylat
Ha teljesen kezdő vagy, és nem riadsz meg a kihívásoktól, akkor is nyugodtan elkezdheted. Menet közben csiszolódnak a mozdulatok, és a sok gyakorlás következtében letisztulnak a lépések, kombinációk. 
Azonban ez a koreográfia leginkább a középhaladó-haladó szintű táncosoknak hoz hamarabb sikerélményt. Kezdőként picit bele kell húznod, de ez ne szegje kedved. Sőt. A kihívások éppen azért születnek meg, hogy bátran szembeszállj velük. És erre a legjobb választás egy tüzes dobszóló! Kiváló önbizalom erősítő, így a tánc elsajátítása mellett, a lelked is szárnyalni fog. 

A 15 részre bontott oktató videósorozatból lépésről lépésre tanulhatod meg a táncot olyan tempóban, ahogy te szeretnéd. A sorozat alapos magyarázattal segít eligazodni egy-egy kombináció látszólagos nehézségeiben. Természetesen, mint mindig, a teljes táncot is megnézheted. 

Eddig egyedülállóként a csomagban egy extra meglepetést is találsz, ami nem más, mint Eszti&Eszti (vagyis Mahasti és Rembeczki Eszter) világbajnoki bronzéremmel minősített színpadi duója, amit a 2017-es nemzetközi versenyen adtak elő Duisburgban, hatalmas sikerrel.




„Mahasti és Eszti duója csakis bombasiker lehet. Tudtuk ezt jól, ezért vittük mi is színpadra. Nem csak a közönség imádta, a zsűri is egyhangúan dicsért minket. A besöpört érem is önmagáért beszél.” /Klári és Andi/

„ Szólóban tanultam meg először, és így indultam a versenyen. Tökéletes választás volt. A pörgő dob és a legyezőfátyol olyan verhetetlen páros, hogy ezt nem hagyhattam ki. Minden pillanatát imádom.” /Vera/

"Személyes kedvencem. Amióta a tanárom kezembe adta a legyezőfátylat, örök szerelembe estünk egymással. Szeretem a repülő fátylak suhanását és vibráló színkavalkádját." /Berni/

„ A lányokkal a csapatban sorsot húztunk, ki melyik felállást tanulja meg.  Mindkét verzió dögös és szexi. Csoportos koreográfiaként pedig hihetetlenül látványos. Igaz, rengeteg munkával járt a betanulása, szenvedtünk is rendesen. De megérte! Küldjük a videófelvételt is hamarosan, ahogy kérted, Mahasti. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy meg tudtuk tanulni!” /F. Cs./



Meggyőzött vagy van még kérdésed?
Igen, kezdd el MOST!
Miért haboznál, ha egyszer itt a nagy alkalom?!...  
A nemzetközileg is ismert és elismert duó koreográfiája - akár szólóban, akár párban vagy csoportban táncolod -, mindenképpen meghozza a hőn vágyott sikert. 
Ha pedig önmagadnak szeretnél örömet okozni a tánccal, akkor is jól jársz, hiszen egy hatalmas energia- és vidámság bombát tartasz a kezedben.

Ne maradj le te sem, rendeld meg a 15 részes oktató videósorozatot, és add át magad a perzselő szenvedélynek.
Az oktató videó csak MOST érhető el kedvezményes áron! 
Az ajánlat 2018. január 31-ig él! Ne szalaszd el kedvező alkalmat, csapj le rá azonnal.
Ha most rendeled meg a különleges, egyedi stílusú oktató videót, akkor bevezető áron tied lehet mindössze
7 000 Ft-ért

A videó tartalmazza a teljes táncot két szemszögből is, egy extra táncot (az „Az élvezd az életet!” színpadi verzióját, amely harmadik helyezett lett nemzetközi viszonylatban), illetve a részeire bontott mozdulatokat, kombinációkat alapos magyarázattal.
Ha már táncoltad, de szeretnéd átismételni, a mozdulatokat rögzíteni, élj gyorsan a lehetőséggel.

Sőt, ha tovább fokoznád a tánc adta érzéki gyönyöröket, rendeld meg egyúttal a szupercukin bájos és vidám, Ana Dana pop-álmot is!  Ez szintén egy teljes videósorozat, amelyet megvásárolhatsz most az Élvezd az életet!  videó mellé, szuperkedvezményes áron.
Így a két teljes oktató videó 
2x7 000= 14 000 Ft HELYETT most mindössze
10 000 Ft

A két sorozat mellé ajándékba kapsz
- egy bónusz koreográfiát (vigyázat, ütős és dinamikus dobszóló, elsősorban kezdőknek!)
- Best of Mahasti cd-t (amely tartalmazza mindhárom koreográfia zenéjét is)
- ÉÉÉÉS, 10% kedvezményben részesülsz a Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny nevezési díjából
Ne feledd, az akció csak MOST él, azaz 2018. január 31-ig! (UPDATE! Az aktuális akciók kapcsán érdeklődj e-mailben, hátha pont most vár rád valamilyen kedvezmény.)

A klubtagjaink, természetesen, most is kedvezményekben részesülnek.
Ha még nem vagy klubtag, gyorsan katt ide:  https://www.mahasti.hu/content/klub
Csatlakozz a klubhoz, és rendeld meg máris a még kedvezőbb áron az online hastáncoktató videókat! 




Összefoglalva:

Az „Élvezd az életet!” extra dögös dobszóló koreográfia oktató sorozata tehát 
7 000 Ft-os szuperáron a tied lehet,
de ha az „ Ana Dana” édes nőcis  koreográfiát is megrendeled, a két oktató videósorozat mindössze
10 000 Ft
amihez AJÁNDÉKBA kapod 
- a „ Layal dobszóló” kezdő, ámde nagyon pörgős koreográfia oktató sorozatát is
- és a Best of Mahasti cd-t is
- és a 10% kedvezményt a nevezési díjból a Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncversenyen, ha a csoportoddal nevezel a versenyre bármelyik Mahasti koreográfiával, amit online tanultatok meg.


Hogyan juthatsz hozzá az 1, 2 vagy 3 db koreográfiához?
Nagyon egyszerűen! Nem kell mást tenned, mint  a mahasti@freemail.hu címre küldened egy mailt. Kérd a levélben az oktató videósorozatokat, írd meg a számlázási címedet és azt a címet is, ahová a számlát postázhatjuk. 

Mi történik ez után?
Válaszban megkapod a bankszámla számot, ahova utalhatod az összeget és egyeztetjük a számlázási adatokat.
A pénz beérkezése után azonnal küldjük e-mailben a videókat és máris élvezheted otthonodban a hastánc csodáit. Hát nem fantasztikus?





********


Mahasti Hastánc - Szívvel-Lélekkel
www.facebook.com/mahasti10
www.facebook.com/taneczhyvotabudapest
www.youtube.com/user/Mahasti10
www.everydaylifeofabellydancer.blogspot.com
www.mahasti.hu 
Szívvel-Lélekkel Stúdió, 
Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2.


Programok, fellépések, versenyek, zsűrizések, oktatás
2018. február 11. XII. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny https://www.facebook.com/events/1292021220874297
2018. február 11. International Workshop Day - Moonlight Daughters Bellydance Competition 
2018. május 26. Nő-ikonok, orientális táncszínház https://www.facebook.com/events/1836088680037662/ 
2018. augusztus 17-20. Mahasti Hastánctábor, Erőmerítő Jógatábor Pilisszentlászlón https://www.facebook.com/events/497173043967822/






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése