2018. június 25., hétfő

Egy híján húsz - Mahasti Hastáncgála 2018.06.23.

Fb-ról bemásolva. :-)

Boldog vagyok és repesek az örömtől. Valahogy mindig csodálatos emberek vettek körül és ez most is így volt.
Június 23-án tartottuk az Egy híján húsz - Mahasti Hastáncgálát. Teli szeretettel, vidámsággal, táncörömmel.
Szeretnék mindezért köszönetet mondani.
Legelsőként, természetesen, a tündér tanítványaimnak, akik ennyire szorgalmasan készültek! Szerintem a legjobb dolog mindig a készülés folyamata maga, ahogy formálódik a "kezünk alatt" a koreográfia, vagyis bennünk, a testünkben, lelkünkben. A fellépés pedig az egész folyamatra felteszi a koronát. Nem igaz, lányok? J

Köszönöm azoknak, akik hónapok/évek óta járnak és tanulják a koreográfiáimat: Maria AvtushenkoKata Sánta (Neked és István Mándli-nak külön hála és köszönet a türelemért és a szépséges fotókért!!!), Krisztina PéteriEdit SziklaiJudit DjutSára GeőczeSzilvia SimkóÁgota Gere-NagyMónika LehotaiIli Buzásiné SzlipcsevicsMarta Pereczes,Viktória FarkasGabriella Biró. Ugye-ugye, hogy a hastánc függőséget okoz?

Eszter Rembeczki, mindenki hiányolt! De a tanítványaidban és a táncukban jelen voltál te is és csodálatosan képviselték a táncodat, a szellemiségedet.

Krisztina Péteri, köszönöm a sok türelmet és a szeretetet az anya-lánya csoportunk irányába. A pici lánykáink is nagyon keményen dolgoztak az év folyamán és szuper érzés volt táncolni velük, és kívülről is látni, hogy beérett a munkád gyümölcse. Veled örültem én is! Csodálatos érzés a kislányainkkal együtt táncolni és örömködni, művészkedni, nőnek lenni!

Юлия Красота, neked külön köszönet jár a lelkesedésért és a tűzért, amit adtál nekünk ezalatt a rövid idő alatt is már, mióta velünk vagy.

Maria Avtushenko - neked külön köszönet mindenért! Hogy mennyi mindenért, azt csak mi tudjuk.:-) Imádom a lelkesedésedet és a kitartásodat, az igyekezetedet.

Köszönet a csodálatos vendégművészeinknek, akik mindig csupa újdonsággal, rendhagyó tánccal, extrém stílussal fűszerezik a gáláink hangulatát. Idén sem volt másképp. Nagyon lelkesen fogadtuk a núbiai táncot Aliz Lisa Toth-Czirjak-tól és a Mandragóra csoporttól, a bollywoodot Szilvia Könczöl-től és az Arabesque Dance csoporttól. Réka Anna Tóth-nak és a Lunotis Tribal Academy-nek köszönhetően már elmaradhatatlan része a gáláinknak a törzsi fúzió, amit imádunk és nagyon várunk minden alkalommal! Külön örömömre szolgált idén, hogy egy másik fúziós táncos, Annamária Benkó Fóthy és a Hedera Tribe is elhozta hozzánk a gyöngyszemeit. Köszönöm nektek a csodás élményeket, a fantasztikusan szép, lenyűgöző táncokat! Igazán inspiráló művészek vagytok!
Köszönet a szponzorainknak, akik idén is rengeteg ajándékkal látták el a lányokat:
Sütő Mária ErőmerítőValentina Patai, Hídvégi Krisztina (Aya Ekszer), Biró NelliBrigitta Koós Girnt (Sóska Sóbarlang), Vargáné Topor Erika (desszertteszta.hu) - hálás köszönetünk nektek az összes táncosunk nevében! És köszönöm a kedves kollégáimnak is, akik gondoltak a táncosokra és az ajándékaikkal hozzájárultak a további fejlődésükhöz a táncban: Eszter RembeczkiRéka Anna TóthAliz Lisa Toth-Czirjak,Annamária Benkó Fóthy - köszönöm!  

És végül a legfontosabbak, akiknek köszönettel tartozom: a legjobb társam az életben, Balázs Haasz, aki csodálatosan dobolt ez alkalommal is, és DJ-zett és pakolt és cipekedett és rólam is gondoskodott és még a gyerekekkel is türelmes tudott maradni.... Akire mindig számíthatok. (Mivel az összes szivecskét törölnöm kellett a szövegből a szerkesztés miatt, itt csak annyit írok: Szeretem!)  

Köszönet a drága gyerekeinknek a türelemért, Hajnikának a szuper közös táncért, húgomnak, Ildi Szmolinka-nak a szeretetteljes, türelmes segítségért!
Végül néhány fotó az eseményről: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése