2010. március 20., szombat

Pocaktánc 01. (to be continued!)

Véletlenek pedig nincsenek. :-) Hiszek a szinkronicitásban.
Amikor elkezdtem gondolkodni az újabb gyerek vállalásán és a szülésen, hirtelen megjelentek a szülésznő, dúla és hasonló foglalkozású tanítványok az óráimon. Felkértek, hogy segítsek két ilyen témákkal foglalkozó könyv létrehozásában. Majd arra, hogy segítsek egy helyre kismama-hastáncoktatót találni.
Aztán valahogy hirtelen "mindenki", aki nálam végzett hastáncoktatóként a Hastáncintézetben, várandós lett. :-) Szinte egyidőben.
Meg is született már az első baba, Janus Mártié, március 2-án.
Még 6 várandós hastáncoktatóról tudok a környezetemben, mármint azok közül, akik nálam végeztek, hiszen őket ismerem, velük tartom a kapcsolatot.
Persze, a Mahasti Hastáncstúdióban már sok-sok kisbaba született az évek során, de ez a babadömping a diplomásaim között engem is meglepett. A most végző évfolyamot talán figyelmeztetnem kellene a fogamzásgátlás fontosságára... :-))) és arra, hogy a nálam szerzett oklevél milyen "veszélyekkel" járhat. :-)))

Képek Janus Mártiról (Shanzáról)
Oklevél átvétel pocakosan... (2007)


Pocaktánc az évzárón, 2007-ben.


Márti és Tomika


Márti és a pici Zita (szül.: 2010.03.02.)

És Mártikámnak ajándékba ez a szép kép, ami az anyaság szentségéről szól. Egy igazi selyemfestmény, Selma Popovic festette, az egyik kedvenc selyemfestményem tőle. Tudom, hogy hihetetlen, de ez tényleg selyemre lett festve, és rengeteg munka és szeretet van benne.


Selma Popovic további gyönyörű selyemfestményeit megtaláljátok a Facebook-on is:   http://www.facebook.com/group.php?gid=2381497156&v=info#!/album.php?aid=47749&id=815825075

1 megjegyzés:

  1. Márti Zitája gyönyörű és hihetetlenül nyugodt baba! Itt is gratulálok neki érte!

    VálaszTörlés