2015. április 16., csütörtök

Darbukára fel! Jön Orhan Agabeyli! :-)Orhan Agabeyli workshopok és magánórák (darbuka, cajon és más ütőhangszerek) 
2015. április 30-án!
Le ne maradj erről a lehetőségről!
Ismét ellátogat hozzánk Orhan Agabeyli ukrán-török darbukás, dobos, zenész és oktató!

Délelőtt magánórákra jelentkezhettek hozzá bármilyen ütőhangszerrel (darbuka, dzsembe, cajon), és egy 2 órás gyakorlati ritmusismereti workshopot is tart, elsősorban hastáncosoknak.

Az Orhan által preferált téma: a hastáncos dobszóló felépítése + ritmusok, illetve bármilyen külön kérdésre, kérésre szívesen válaszol.
Már rengetegszer hangsúlyoztam mindenhol, hogy egy hastáncosnak elengedhetetlen a ritmusok ismerete, gyakorlása, esetleg darbukás alapismeretek. Ha mindezt egy dobostól tudjuk elsajátítani, aki a dobszólónk felépítéséhez is tud segítséget nyújtani, ötleteket, javaslatokat adni, az már csak hab a tortán! :-)))

Ráadásul Orhan dobosoknak, darbukásoknak, hastáncosokkal együttműködő zenészeknek szintén ugyanezzel a tematikával (vagy igény szerint bármi másról) tart workshopot. A dobiskolájában pl. nem csak darbukát oktat, hanem cajon-t is, illetve más ütőhangszereket is.
 


Lehetőség van csoportos órákra és magánórákra is. 
Ha előre utalással fizetsz, kedvezményt is kapsz! 
Részletekért csatlakozz a FB eseményhez  ITT!

A helyszín a létszám függvényében alakul, ezért kérlek, a részvételi szándékodat jelezd mielőbb. 

A workshopon jelen lesz a MahastiTv is. Ha nem szeretnél szerepelni a felvételeken, vagy szívesen nyilatkozol a MahastiTv-nek, akkor kérlek, a jelentkezedkpor jelezd ezt is. A közreműködésedet előre is köszönjük!

A kezdési időpont is változhat még az igényed függvényében, azonban legkésőbb 15 óráig be kell fejeznünk a workshopot, mert Orhan aznap este még koncertet is ad Budapesten, utána pedig az esti élő dobos Transz hastáncon lesz jelen (ahová szintén eljöhetsz egy kis örömzenélésre, örömtáncolásra!)

Ha szeretnél részt venni a workshopon, magánórán, kérésed, óhajod, kérdésed van a téma kapcsán, keress meg meg bátran mielőbb!

Kedvcsinálóként Orhan weboldala: www.orhanagabeyli.com
és az iskolájának FB oldala: https://www.facebook.com/kyivdarbukaschool

Érdemes megnézegetni a fotókat, rengeteg nő is tanul nála. Darbukára fel! :-))))


**********

 Képek Orhan kijevi iskolájából:
******

Képek Orhanról:


************ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése