2016. március 29., kedd

Békéscsabán a Flegmadarak



Flegmadarak, Angry Birds-ök, Cicaharcosok, hastáncra fel! :-)))


Ha
- egy igazán egyedi koreográfiára vágysz
- bepillantást szeretnél nyerni a dobszóló készítés rejtelmeibe
- technikai tudásodat, kreativitásodat szeretnéd fejleszteni, csiszolni
- keresed a saját stílusod
- megvan a saját stílusod, de állsz az új elébe
- fontos számodra a nőiség megélése
- mindezt humorral is szívesen ötvözöd
- szereted a vidám, pörgős dobszólókat
- esetleg a macskákat is (ennek hiánya nem kizáró ok :-))

akkor 2016. április 3-án nálunk a helyed.

Egy fergeteges élményben lesz részed, ha velünk tartasz, és megismered Rembeczki Esztivel közösen megkomponált, dinamikus, ám minden ízében szexi-cicás(-madaras) koreográfiánkat, amelynek címe:

„Flegmadarak”
(Igen, tényleg ez a címe!:-))

Ha bátor kezdő vagy, és legalább pár hónapja hastáncolsz, hozd magaddal a jókedved, és ne aggódj. Részekre bontva haladunk szép lassan előre, mindenki képes lesz elsajátítani a koreográfiát, kétségbeesés és görcsölés nélkül.
Haladóként semmi nehézséget nem fog okozni a koreográfia elemeinek elsajátítása, és igény szerint ellátunk majd tanácsokkal is, hogy hogyan nehezítsd, bonyolítsd a saját koreográfiádat.

Mire számíts a workshopon?

- Kicsit belemerülünk a nagy sikert arató „Dobd fel a dobszólódat show elemekkel” workshopom tematikájába, de nyugi, ehhez külön segédanyagot kapsz
- Gyakoroljuk a „szájdobolást”, azaz a zene „éneklését”
- Megtanuljuk, mit jelent a dobszólók „kitáncolása”

Igen, nagyon fontos, hogy a zenét magát táncoljuk el. Olyan sokszor látok olyan dobszóló koreográfiákat, ahol a zene és a tánc két külön világban létezik…
Nálunk bepillantást nyersz a dobszóló készítés elméletébe és gyakorlatába egyaránt. Később, amikor saját dobszólóidat készíted, támaszt, segítséget, ráadásként ihletet tudsz majd meríteni a nálunk tanultakból.
Mindemellett olyan biztonságérzeted lesz a workshop után, hogy képes leszel kiválasztani a saját zenéidet, amit tökéletesen tudsz majd ötvözni az ügyesen megkomponált koreográfiáddal.

Mi lesz még a workshopon?
Elmélet, gyakorlat és sok tánc…
és még?
Beszélgetünk a művészi koncepció fontosságáról is. (Nyugi, a táncé lesz a főszerep, de picit mögé is tekintünk).

Ha még nem ismered, akkor megtapasztalod Mahasti és Kiseszti közösen kialakított stílusának egyediségét, ahol a fő szempontok a:
- személyre szabottság, mert nincs két egyforma (táncos)nő
- humánközpontúság, mert a te világodban – ezáltal a mienkben is - Te vagy a főszereplő
- eredetiség, mert nálunk nincs koppintás
- erotika ötvözése a humorral, mert ezek nélkül lehetetlen élni
- Mindezt finoman a spiritualitás világába ágyazzuk oly módon, hogy az orientális tánc minden szabályát tiszteletben tartjuk.

Ha haladó, netán hastáncoktató vagy, akkor is érdemes eljönnöd, nem lesz uncsi,
mert biztosan találkozol új mozdulatokkal, más koreográfiákba is beépíthető kombinációkkal. Megtanulsz egy újfajta hozzáállást a zenékhez, az orientális tánchoz, és ha magad is oktatsz már, akkor a tanításhoz is hasznos ismeretekkel gazdagodhatsz.
Ha pedig szeretnél fellépni velünk a június 19-i Mahasti Hastáncgálán nyáron, akkor mindenképpen gyere el.


Az esetleges aggályokról…

…Nem, nem leszel egyedül. Bár páros koreográfiáról van szó, Esztivel közösen tanítjuk be Nektek a táncot. Nyugodtan gyere szólóban, fogsz párt találni magadnak. Ha azonban egyedül szeretnél táncolni, akkor sem kell kellemetlenül érezned magad, nálunk mindent lehet, bontakozz csak ki bátran!
…Nem, nem fogunk összeverekedni, ez valóban tánc lesz, tudod, csak a szánk nagy, de az nagyon!
…Nyugi, lesz elég helyünk is, mert mindig figyelünk arra, hogy ne a tömegbutításra, hanem az emberközpontú, jó hangulatú tanításra fókuszáljunk, így workshopjainkon pont annyian vagyunk, amennyien kényelmesen elférünk, és ahol mindenkire jut elég idő személyre szabottan. Nekünk ez kiemelten fontos.
 A terem nagysága pedig garantálja, hogy mindenki számára jut elegendő hely a tánchoz.


Ha jössz a workshopra, kérd el előre a zenét! A lehető leghamarabb elküldjük neked, tudd, mire táncolunk majd és előre rá tudj hangolódni a táncra, a stílusra, és megismerd a zene szerkezetét.


Amit mindenképp hozz magaddal:

Kényelmes gyakorló ruhát, amiben jól érzed magad (a nőiséget is tartsd észben: topok, melltartók, kendők, bizsuk előnyben!), ha van fellépőruhád, azt naná, hogy nem fogod otthon hagyni, ugye? Bár a koreográfia izzasztó, ennek tudatában gondold át, miben szeretnél lenni (izzadni).
Legyen Nálad víz, nasi, és persze kamera, hogy felvedd magad (izé… felvegyenek Téged :-), ha szeretnéd persze. Tudod, semmi nem kötelező, de bármit lehet. Természetesen itt is betartva az orientális tánc szabályait.)


Amit mindenképp hagyj otthon:

Morzsi kutyát, szomszéd néni esernyőjét, féltéglát…

Na és persze a „Hű, de béna vagyok…tuti, hogy én leszek a legbénább…ott fogok szerencsétlenkedni…á, ez nekem nem megy” kezdetű gondolatokat. Hagyd az önostorozást. Ezzel ugyanis megfosztanád magad a tánc örömétől, a társaság élvezetétől, a fejlődés adta lelkesedéstől.

Gyere bátran, csatlakozz, jelentkezz most, hogy Te se maradj le arról, amikor "kinyílik a hastáncosnő zsebében a bicska", mi pedig szívből adunk és kapunk, osztogatjuk az észt és a hastáncos pofonokat…tudod, humorral, szívvel-lélekkel. Neked és Veled.


Mennyibe kerül ez Neked?

A 3 órás workshop ára 5000 Ft.
 (Igen, csak most és csak Neked, mivel Esztivel a közös workshopjaink ára Budapesten 7500 Ft!)
De még ebből az összegből is kedvezményre vagy jogosult, ha:

- A különböző hastáncversenyek Mahasti különdíjasai között szerepelsz, mert itt is felhasználhatod az ajándékba kapott 50%-os kupont! Így csak 2500 Ft-ba kerül a workshop.
- Ha ismétlő vagy, most is 50% kedvezményt kapsz a workshop teljes árából. Tehát ha részt vettél a nyári táborunkban, és úgy érzed, van még mit csiszolni ezen a táncon, mindenképpen várunk!
- Pedagógusok és az egyéb segítő foglalkozásúak az Innovadidact partnerprogram keretében ennek a kurzusnak az árából is 10% kedvezményt kapnak.
- Ha minimum 4-en jelentkeztek együtt, csoportos kedvezményben részesültök az árból mindannyian.
 - Ha esetleg még így is nehézséget okozna a számodra a tanfolyami díj kifizetése, de nagyon szeretnél részt venni rajta, kérlek, jelezd ezt nekem. Biztosan megtaláljuk a megoldást!


Mit kapsz ezért az árért a kedvezményeken felül?

- szuper hangulatot, jókedvet, sok kacagást
- jól hasznosítható elméleti és gyakorlati tudást

BÓNUSZ AJÁNDÉKAINK NEKED A WORKSHOP MELLÉ:
- a megvágott zene cd-n vagy mailben
- fellépési lehetőség a nyári Mahasti Hastáncgálán

Ha mindez szerinted is jól hangzik, és
Te is szívesen feldobnád a hétvégédet
egy életteli, szenvedélyes, vicces tánccal,
akkor jelentkezz MOST a

a 06-70-317-80-90-es számon, vagy a www.mahasti.hu oldalon található elérhetőségeken.
Vagy természetesen FB üzenetben.
J

Az érdeklődés nem kötelez semmire.
 Örömmel válaszolunk bármilyen kérdésedre, az e-mail címedet, adataidat pedig soha, senkinek nem adjuk ki.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése