2017. július 27., csütörtök

Online hastánc kurzus - Szárnyalj velem, legyezőfátylas tánc

Online hastánc kurzus Mahastival - Szárnyalj velem!
 ***************

Szárnyalj velem! - van kedved…?

Szeretnél azonnali sikereket, mielőtt a mélyvízben úsznál? 
Növelnéd az önbizalmad, netán elkápráztatnád a környezeted egy látványgazdag tánccal, de nem tudod, hogyan is kezdj hozzá?
Mit szólnál egy nőiesen kecses, finoman hömpölygő, legyezőfátylas koreográfiához?

Ugye Te is látod, hogy a hastáncot szép lassan meg lehet tanulni, de egyik-másik mozdulat bizony sok gyakorlás után válik igazán látványossá?

Fantasztikus hírem van számodra: MOST egy olyan versenykoreográfiát sajátíthatsz el, amivel a lányok mindig elsöprő sikert aratnak, és EDDIG csak ők tudták a titkot:
EZ NEM IS OLYAN NEHÉZ, MINT AMILYEN BONYOLULTNAK TŰNIK.

A Holdfény Lányai az Orchidea c. Mahasti koreográfiát táncolják legyezőfátyollal 


„Amikor először láttam a Szárnyalj velem koreográfiát, éreztem, hogy ezt meg kell tanulnom. De elbizonytalanodtam, hogy ez menni fog nekem kezdőként? És igen, sikerült, hála Mahastinak, és az ő profizmusának. Már sokszor eltáncoltam, közönség előtt is, ez az egyik kedvencem.”  /Kata/

„Eleinte azt sem tudtam, hogy kell fogni a legyezőfátylat, nem hogy lebegtetni…Ám amikor elkezdtük tanulni, észrevétlenül is sodort magával az egész, és szó szerint szárnyalni kezdtem. Kell ennél több?” /Anna/

„Csodás zene, látványos mozdulatok, az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Bárhol, bárkinek táncolom, imádják. Mint ahogy én is.” /Zsu/

Kezdő szinten vagy? Semmi gond!

Részeire bontva, alapos, és minden részletre kiterjedő magyarázatot kapsz minden egyes mozdulathoz. Az online kurzuson a saját tempódban tudsz haladni, addig ismételsz egy-egy elemet, amíg úgy érzed, jöhet a következő.

És a végeredmény egy csodálatos, szemet gyönyörködtető legyezőfátylas koreográfia, a „Szárnyalj velem!”, amivel mindenkit elkápráztatsz.



Nem kell gondolkodnod, hogy kezdj hozzá, hiszen teljesen az elejétől, a legyezőfátylak tartásának bemutatásától és a helyes fogástól kezdve tudod elsajátítani ezt a gyönyörű táncot. 
Megtanulod a testhullámot, a „halacskát”, a lebegtetést, a fátyolkört, és a különböző fátyoltechnikákat, a lépésekkel együtt.

Ez a különleges oktató videósorozat csak MOST érhető el, ráadásul kedvezményes, bevezető áron!  
Az ajánlat kizárólag 2017.08.01. és 2017.08.20. között él!
Ne szalaszd el a kedvező alkalmat, csapj le rá azonnal.

Ha most rendeled meg ezt az egyedi stílusú, precíz magyarázatokat tartalmazó oktató videósorozatot, akkor bevezető áron a tied lehet mindössze
7 000  Ft-ért.
A sorozat tartalmazza a teljes táncot, illetve hét részben a különböző mozdulatokat, lépéskombinációkat, legyezőfátyol elemeket.
Jelentkezhetsz érte akkor is, ha már táncoltad, de szeretnéd újra átismételni, minden lépését alaposan rögzíteni.

Sőt, ha egy izgalmas, szupernőcis raqs sharqi koreográfiát is megtanulnál (és miért ne?), akkor rendeld meg a Layal című, fátylas kezdő-középhaladó oktató videót is, így a csomag, azaz a két sorozat a teljes tánccal 
14 000 Ft helyett 
csak
10 000 Ft.

A két sorozat mellé
- AJÁNDÉKBA kapsz még egy hastáncoktató sorozatot, teljesen más stílusban: egy vidám saidi koreográfiát, a „Macsó macák” botos fantáziát
- éééés: tied lesz egy Best of Mahasti cd, amely természetesen tartalmazza mindkét koreográfia zenéjét is!
- ééés, ha még ez sem elég, a Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny nevezési díjából 10% kedvezményben részesülsz, amennyiben a csoportoddal színpadra kívánod vinni a megtanult koreográfiát, hogy a zsűrit is lenyűgözd.  

Ne feledd, az akció csak augusztus 1-től 20-ig él azok számára, akik nem KLUBTAGOK a Mahasti Hastáncstúdióban. Utána az ajtók záródnak és ezek a hastánc oktató videók már nem lesznek kaphatóak. 

Ha még nem vagy klubtag, de szeretnél az lenni és értesülni a legfrissebb hastáncos hírekről, akciókról, akkor gyorsan katt ide: https://www.mahasti.hu/content/klub -ra, és máris élhetsz a lehetőséggel.


Mahasti az egyik kedvenc selyemfátylával

Összefoglalva:
A „Szárnyalj velem!” legyezőfátylas sorozat tehát 
7 000 Ft-os szuperáron a tied lehet,
de ha a „Layal” fátylas és dögös raqs sharqi-t is megrendeled, a két oktató videósorozat mindössze
10 000 Ft, amihez
AJÁNDÉKBA kapod a „Macsó macák” saidi koreográfia oktató sorozatát is
és a Best of Mahasti cd-t is
és a 10% kedvezményt a nevezési díjból a Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncversenyen, ha a csoportoddal nevezel a versenyre bármelyik Mahasti koreográfiával, amit online tanultatok meg .

Mahasti és Balage

Hogyan juthatsz hozzá az 1, 2 vagy 3 koreográfiához?
Nagyon egyszerűen! Nem kell mást tenned, mint  a mahasti@freemail.hu –ra küldened egy mailt. Kérd a levélben az oktató videósorozatot és írd meg a számlázási címedet és azt a címet is, ahová a számlát postázhatjuk. 

Mi történik ez után?
Válaszban megkapod a bankszámla számot, ahova utalhatod az összeget és egyeztetjük a számlázási adatokat.
A pénz beérkezése után azonnal küldjük e-mailben a videókat és máris élvezheted otthonodban a hastánc csodáit. Hát nem fantasztikus?

Kérd a videót vagy videókat most!

Szeretettel várlak és azt kívánom, hogy legalább annyi örömet szerezzen neked a tanulás, a szépséges fátylazás, mint amennyi örömet nekem okozott ezeknek a táncoknak a koreografálása, tanítása és a tanítványaim tánca! 

Mahasti

****************************************

Mahasti Hastánc - Szívvel-Lélekkel
www.facebook.com/mahasti10
www.facebook.com/taneczhyvotabudapest
www.youtube.com/user/Mahasti10
www.everydaylifeofabellydancer.blogspot.com 
www.mahasti.hu 
Szívvel-Lélekkel Stúdió, Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2. 


2017. augusztus 17-20. Mahasti Hastánctábor, Erőmerítő Jógatábor https://www.facebook.com/events/275359552899488/ 
2017. szeptember 23. A Női Lélek Útjai - Táncest https://www.facebook.com/events/1172672092831732/ 
2017. szeptember 29. Pressburg Dance Fest, Szlovákia, Pozsony 
https://www.facebook.com/PressburgDanceFest
2017. október Westoriental Zalaegerszegi fesztivál és verseny https://www.facebook.com/events/362034017513839/
2017. december 2-3 Bellydancer of the World, Duisburg www.leyla-jouvana.de 
2018. február 11. XII. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny https://www.facebook.com/events/1292021220874297

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése