2017. október 12., csütörtök

Hastáncoktatás online 03. - dinamikus, szenvedélyes fátyoltánc

Ne menj még! - dinamikus és szenvedélyes fátyoltánc 

A buja és misztikus Kelet már nyilván elvarázsolt. 

De vajon átélted-e már azt az érzést, amikor egy szerelmes éjszakától kábultan ébredezel egy háremben, miközben a szenvedély ismét beborít, és minden női fortélyt  felvonultatva csábítod a kedvesed újra és újra? 
Jól hangzik, igaz?
Hogy ez csak mese lenne? 
Nos, egy fantasztikus hírem van számodra: MOST elérhető közelségbe került mindez, egy hihetetlenül rafinált, érzéki hastánc koreográfia, a „NE MENJ MÉG!” által.
Már a cím is sokat sejtet, a koreográfia pedig egyenesen ámulatba ejt majd.

Ha megtanulod ezt az álomszerűen gyönyörű táncot, garantáltan mindenki a lábaid előtt hever.„Ez a koreográfia maga a csoda. Mind a zene, mind a technika tele van szenvedéllyel, tűzzel, ugyanakkor olyan finoman nőies, hogy a csábító nő ezer arca megmutatható benne. Egyszerűen imádom.”  /Zsófi/

„Nem tudom nem szerelmesnek érezni magam, ha a Ne menj még! koreót táncolom. A közönség tátott szájjal figyeli, ahogy megelevenedik a színpadon a csábító és vágyakozó háremhölgy…” /J. Anna/

„Az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Látszólag bonyolult, mert fátylas, és iszonyú látványos elemekkel tarkított. Ám könnyen megtanulható. A titkot meg csak mi tudjuk.” /Kata/

"Csak csorgatják a nyálukat, én pedig élvezem, mert nem is tudják, mennyire egyszerű. Csak hát a tempó meg a sok forgás... Erről a táncról is azt hittem először, hogy á, ezt képtelenség megtanulni. :-) Tévedtem. A magyarázatok közben meg itt is szétröhögtem az agyamat, ahogy az órákon is szoktuk." /E., aki óriási Mahasti fan/  (És ezt ő kérte, hogy pontosan így írjuk ki.) :-)))))
Kinek ajánlott?
Ha kezdő szinten vagy, akkor sem kell aggódnod. Az oktató videóban részeire bontva, alapos, és minden részletre kiterjedő magyarázatot kapsz minden egyes mozdulathoz. Az online kurzuson a saját tempódban tudsz haladni, addig ismételsz egy-egy elemet, amíg úgy érzed, jöhet a következő.
Ha középhaladó-haladó szinten táncolsz, viszonylag könnyen meg tudod tanulni, ráadásul nehezített elemeket is bevihetsz a  koreográfiába, a saját stílusodban. Ezzel rögtön egy teljesen egyedi, személyre szabott táncot tudsz majd magadénak.

Nem kell gondolkodnod, hogy kezdj hozzá, hiszen teljesen az elejétől, a fátyol tartásának bemutatásától és a helyes fogástól kezdve tudod elsajátítani ezt a gyönyörű táncot. Megtanulod a "burka" felkötését és viseletét, a bontakozást belőle. És megtanulsz jó pár fátyoltechnikát, lendítéseket, és a "kupolát" a forgásokkal és a lépésekkel együtt.Ez a különleges oktató videó csak MOST érhető el kedvezményes, bevezető áron!
Az ajánlat csak 2017.október 11-31. között él! 
Ne szalaszd el a kedvező alkalmat, csapj le rá azonnal.
Ha most rendeled meg ezt a különleges, egyedi stílusú oktató videót, akkor bevezető áron tied lehet mindössze
3 500 Ft-ért
A videó tartalmazza a teljes táncot, illetve tíz  részben a különböző mozdulatokat, lépéskombinációkat, fátyol elemeket.

Ha már táncoltad, de szeretnéd újra átismételni, minden lépését alaposan rögzíteni, akkor gyorsan élj a lehetőséggel.

Sőt, ha egy igazi királynős koreográfiát is megtanulnál (és miért ne?), akkor 
rendeld meg az Inti Malakeh (Királynő vagy) pop-show  oktató videósorozatot is, így a csomag, azaz a két sorozat a teljes tánccal 
7000 Ft helyett
csak
6 000 Ft

A két sorozat mellé 
- AJÁNDÉKBA kapsz egy vidám, pörgős koreográfiát is, a Bom-Bom kezdő pop fantáziát
- éééés: tied lesz egy Best of Mahasti cd, amely természetesen tartalmazza mindhárom koreográfia zenéjét is
- ééés, ha még ez sem elég, a Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny nevezési díjából 10% kedvezményben részesülsz, amennyiben a csoportoddal színpadra kívánod vinni a koreográfiát, hogy a zsűrit is lenyűgözd https://www.facebook.com/events/1292021220874297/
- és a videók alatti szövegekben talán még más is akad a számodra.... ;-)

Ne feledd, az akció csak MOST érvényes, azaz 2017. október 11-31. között él azok számára, akik NEM KLUBTAGOK a Mahasti Hastáncstúdióban (a klubtagjaink ugyanis más kedvezményekben is részesültek már). 
Utána az ajtók záródnak és ezek a hastáncoktató videósorozatok már nem lesznek kaphatóak. 

Ha még nem vagy klubtag, de szeretnél az lenni és értesülni a legfrissebb hastáncos hírekről, akciókról, akkor gyorsan katt ide: https://www.mahasti.hu/content/klub és máris élhetsz a lehetőségekkel.Összefoglalva:
A „Ne menj még!” dinamikus és szenvedélyes fátyoltánc oktató sorozata tehát 
3 500 Ft-os szuperáron a tied lehet,
de ha az „Inti Malakeh” (Királynő vagy) kezdő show koreográfiát is megrendeled, a két oktató videósorozat mindössze
6 000 Ft
amihez AJÁNDÉKBA kapod 
- a „Bom Bom” kezdő, ámde nagyon pörgős pop-show koreográfia oktató sorozatát is
- és a Best of Mahasti cd-t is
- és a 10% kedvezményt a nevezési díjból a Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncversenyen, ha a csoportoddal nevezel a versenyre bármelyik Mahasti koreográfiával, amit online tanultatok meg .

Hogyan juthatsz hozzá az 1, 2 vagy 3 koreográfiához?
Nagyon egyszerűen! Nem kell mást tenned, mint  a mahasti@freemail.hu címre küldened egy mailt. Kérd a levélben az oktató videósorozatokat, írd meg a számlázási címedet és azt a címet is, ahová a számlát postázhatjuk. 

Mi történik ez után?
Válaszban megkapod a bankszámla számot, ahova utalhatod az összeget és egyeztetjük a számlázási adatokat.
A pénz beérkezése után azonnal küldjük e-mailben a videókat és máris élvezheted otthonodban a hastánc csodáit. Hát nem fantasztikus?

Szeretettel várlak és azt kívánom, hogy legalább annyi örömet szerezzen neked a tanulás, a szépséges fátylazás, mint amennyi örömet nekem okozott ezeknek a táncoknak a koreografálása, tanítása és a tanítványaim tánca! 

FIGYELEM! Az akció ideje hamarosan lejár, kérd a videót vagy videókat most!


Mahasti


****************************************************
Mahasti Hastánc - Szívvel-Lélekkel
www.facebook.com/mahasti10
www.facebook.com/taneczhyvotabudapest
www.youtube.com/user/Mahasti10
www.everydaylifeofabellydancer.blogspot.com 
www.mahasti.hu 
Szívvel-Lélekkel Stúdió, Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2. 


Programok, fellépések, versenyek, zsűrizések, oktatás

2017. október 28. Lélek Labirintus - Táncszínház, fellép Mahasti és a Holdfény Lányai https://www.facebook.com/events/119633401969205
2017. november 11. Élő dobos workshop Dunaharasztiban, oktat: Mahasti és Balage https://www.facebook.com/events/301450383668124
2017. november 18-19. WS hétvége Mahastival és a Holdfény Lányaival 
2017. november 24. II. Alice Bellydance Jótékonysági Táncest https://www.facebook.com/events/215125855688977
2017. december 2-3 Bellydancer of the World, Duisburg www.leyla-jouvana.de 
2017. december 9. IV. Női Szépség és Egészség Napja https://www.facebook.com/events/342019076241334
2018. február 11. XII. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny https://www.facebook.com/events/1292021220874297
2018. augusztus 17-20. Mahasti Hastánctábor, Erőmerítő Jógatábor Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése