2019. március 6., szerda

Köszönet 01. - XIII. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny

Szóval túl vagyunk ezen a versenyen is. Igen, a 13th Daughters of the Moonlight versenyről beszélek.  
Lassan magamhoz térek és végtelen hála van bennem mindenki iránt, aki idén is hozzájárult ahhoz, hogy ilyen csodálatos esemény részesei lehessünk.
  
**********************


A mindig halálosan komoly zsűri. Fotó: Jene Sándor 



Drága Zsűritagok!
 

Jázmin Éva Hegedüs Sárfalvi,
 Anna Vitalis, Bogi Gyenis, Ildikó Bacsa, Péter Bézi, Cini Bogdán,Katalin Gyorffy, Judit Joós, Judit Nese Komáromi,Szilvia Mária Könczöl, Dahhan Mohamed, Selena Erzsébet Pápai, Krisztina Amira Nemeth, Garai Csilla 
Ezúton is szeretném megköszönni mindannyiótok munkáját! Nagyon köszönöm, hogy eljöttetek, rászántátok az időtöket a versenyre, a táncosokra, és a szakmai tapasztalataitokkal is támogattátok őket! Úgy láttam, nagyon jó hangulat uralkodott a zsűriben, aminek nagyon örültem! Ilyenkor mindig sajnálom, hogy a szervezői feladatok miatt kimaradok a legjobb megbeszélésekből, pletykákból, szakmai konzultációkból és a buliból. :-)) 
Nagyon köszönöm, hogy ilyen figyelmesek és segítőkészek voltatok a versenyzőkkel, táncosokkal, résztvevőkkel, hogy elláttátok őket jótanácsokkal, segítettétek őket most is a fejlődésükben. Köszönöm, hogy a külföldi zsűritagokat is mindig a szárnyaitok alá veszitek és pátyolgatjátok.  <3 span=""> 
Nagyon nagyra becsülöm a szakmai tudásotokat és az emberi hozzáállásotokat is a hastánchoz, a versenyzőkhöz és a Holdfény Lányai versenyhez.
Bízom benne, hogy jövőre is találkozunk! 
*******************************************
A szponzoroknak is köszönöm a támogatást és a rengeteg felajánlást, a sok-sok szakmai és nagyon csajos ajándékot! Nekik külön posztot fogok szentelni, mert megérdemlik! És mert szeretném, ha minél többen megismernétek őket!  <3 span=""> 
*******************************************

Drága Segítőim! 
Viktória Farkas az egész felkészülés ideje alatt hihetetlen mennyiségű terhet vett le a vállamról, köszönhetően a precizitásának és a káoszból is rendszert varázsló képességének. A Holdfény Lányai trió (Viktória Farkas, Eszter Rembeczki Bellydance és Marta Pereczes) tökéletes harmóniában, nagyon pengén működött együtt, tökéletesen gördülékenyen haladtunk így a díjak kiosztásával és minden adminisztrációs feladattal.
Mónika Lehotai, Edit Baráth, Mária Mészáros, Lili Kállai, nektek nagyon köszönöm a szép dekorációt, a türelmeteket, a kedvességeteket és a segítőkészségeteket a zsűri és a résztvevők felé, és persze felém is. Nagyon köszönöm, hogy mindig ott voltatok, amikor kellett, és hogy beletettétek az energiáitokat mindenbe, amit csináltatok.
Anett Heisz, idén is kitettél magadért a szuper cateringgel. Köszönjük a finom ételeket, a szép terítést, a gondoskodást.
Gabriella Biró, neked soha nem lehetek elég hálás azért, hogy mindig segítesz a földön maradni, rendszerezni, logikusan gondolkodni és persze azért is, hogy mindig tartod a frontot és jól bírod a hülyeségeimet. )) 
Szóval nagyon köszönöm, hogy ennyire odatettétek magatokat és észrevétlenül és gördülékenyen megoldottatok mindent.
Gyöngyi Stúber, nagyon köszönöm a MahastiTv képviseletét és és a tartalmas interjúkat, az élő bejelentkezéseket! 
**************************

Дорогие девушки (и парень)! :-)))
Vita Koval, Hamada Araby, Halka Tytykalová,Ruslana Zagaykevich, Lilu Bellydance
Спасибо вам огромное за ваше присутствие, за ваш огромный труд на конкурсе. Я всем вам очень благодарна, что вы приехали к нам, поддерживали конкурсантов, танцоров, участников фестиваля.
Спасибо за прекрасные, чудесные танцы в гала шоу! Спасибо за спонсорские призы! И спасибо и за то, что вы взяли с собой и своих учениц. Я надеюсь, что вам и в этот раз было интересно, вдохновительно, что вы прекрасно проводили время в Венгрии.
Надеюсь, что встретимся и в следующем году.  <3 span=""> 

**********************
Szuper ügyes táncosaink, Maria Avtushenko, Ágota Gere-Nagy, Fuchs Péter Butruszkám, nagyon büszke vagyok rátok! Nagyon ügyesen helyt álltatok, csodásak voltak a táncok és gratulálok a szuper első helyezéseitekhez is! 

Köszönet minden résztvevő táncosnak, akik rengeteget készültek, gyakoroltak, koreografáltak, tréningeztek, hogy a lehető legjobb formájukat tudják nyújtani a színpadon. Minden magyar táncosra nagyon büszke voltam, hogy ilyen bátran és ügyesen szerepeltek, és hiába volt nagyon erős a nemzetközi mezőny, mégis csodás magyar eredmények is születtek! A résztvevő ukrán, szlovák és cseh csoportok is a legmagasabb színvonalú táncokkal érkeztek, öröm volt nézni minden produkciót! Picik, nagyok, dívák és anyukák, kislányok és nagylányok - le a kalappal! Színes, szórakoztató és rendkívül színes volt a paletta! 
Abszolút szubjektív kedvencem volt idén az Anya-lánya kategória.  Remélem, senki nem sértődik meg emiatt, és érthető is, hogy miért ettől olvadoztam leginkább. :-)  
Az összes táncosnak szívből gratulálok a szép helyezésekhez és a maximalista felkészüléshez, az igazán jó versenyszellemhez! Találkozzunk egy év múlva a XIV. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncversenyen, 2020. februárjában! 

Fotó: Jene Sándor. Mini virágdoboz: Coccinella Virágdoboz


Fotó: Jene Sándor 

******************************

Mahasti Hastánc - Szívvel-Lélekkel
www.facebook.com/mahasti10
www.facebook.com/hastancoktatoimentorprogram
www.facebook.com/taneczhyvotabudapest
www.youtube.com/user/Mahasti10
www.everydaylifeofabellydancer.blogspot.com 
www.mahasti.hu 

Szívvel-Lélekkel Stúdió, Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése