2019. november 11., hétfő

2019.11.9-10. Hastáncoktatói Mentorprogram képzési hétvége, stílusismeret, önismeret

Ismét képzési hétvége volt a Hastáncoktatói Mentorprogram hallgatói számára

(Természetesen úgy belemerültünk a tananyagba, hogy ismét csak nem készült fotó...) :-((( 

Szombaton a Hastáncoktatói Mentorprogram képzési napján a stílusismerettel foglalkoztunk - ez alkalommal kizárólag elméletben. 
Megpróbáltuk besűríteni egy napba az összes stílust és egy teljes napig csak a stílusokról, eredetükről, jellemzőikről tanultunk. Kicsit tömény volt, kicsit fárasztó, de remekül megoldottuk, alig maradt 1-2 olyan stílus, amire nem tértünk ki részletesebben.  

Vasárnap Prakash látogatott el hozzánk. Kundalini jóga, belső gyermek terápia, egy őrületes és nagyon mély, gyökeres változásokat hozó transz után még az enneagramot is elkezdtük tanulmányozni. Itt is nagyon odatettük magunkat mindannyian. 
Hú, hát lenne miről írnom, de természetesen ezek azok a dolgok, amiket nem osztunk meg a nyilvánossággal, hanem belső munkaként tovább tesszük a dolgunkat. 
Így az életünk egyre könnyebb, vidámabb, sokkal jobban, felszabadultabban meg tudjuk élni a nőiségünket. 
És nem csak a saját életünket tesszük ezzel könnyebbé. Oktatóként a tanítványaink életét is, hiszen a saját élményeken való átégés és a tudatosság minden pedagógus számára nagyon fontos. 
Így tudunk még többet adni, segíteni abban, hogy a hastáncóráinkra járók is lazábbak, nőiesebbek, csajosabbak, vidámabbak és tudatosabbak legyenek.
Ezért járnak a képzésre a leendő oktatók, és ezért tudok én is felelősséget vállalni értük, a tudásukért, a lelkesedésükért, a tanításukért.
Ez jó hír mindannyiunk számára, ugye? :-) <3 nbsp="" span="">

Ha te is szeretnéd mindezt megtapasztalni, akkor itt olvasd el a képzés részletes leírását 

és itt töltsd ki a jelentkezési lapot: 

Siess, mert 2019. december 31. a jelentkezési határidő! 

Szeretettel várunk téged is! 
Mahasti

Mahasti. Fotó: Zubaidah. Ruha: Emília Design
*****************************

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése