2021. november 9., kedd

Kismama hastáncos élménynap Mahastival

 

Kismama hastáncos élménynap


Mi ez a kismama hastáncos élménynap? 

Ez a nap csak a tiéd és leendő babádé ezen a csodálatos, babaváró úton. Egy rólatok szóló különleges alkalom, amikor a figyelmem kizárólag rád, rátok irányul. Szeretettel várlak a családbarát és finom esztétikával berendezett Szívvel-Lélekkel Stúdióban (igény szerint nálad, otthonodban).  

Többféle program közül választhatsz, vagy akár mindet egyben.

 

Mahasti Hajnikával a pocakban

 

- Ha kezdő hastáncos vagy, akkor megtanítom neked a kismama hastánc alapjait, amit mind a várandósság, mind a szülés ideje alatt alkalmazhatsz. 

- Írásos segédanyagot is kapsz hozzá - a Kismama Hastánc c. tantárgy hastáncoktatóknak szóló jegyzetét, ami külön is megvehető 5000 Ft-ért.

Megtanuljuk azokat a hastánc mozdulatokat, amikkel jót teszel a babának és magadnak is, segíted velük a babád fejlődését és a kapcsolatotok szorosabbra fűzését. Megmutatom, hogy mit ne csinálj, és tanítok titkos trükköket is a szülés könnyebbé tételéhez vagy akár az otthoni erotikához.

 

- Ha haladó hastáncos vagy, akkor megtanulunk egy kombinációt vagy egy komplett koreográfiát, amit előadhatsz otthon (vagy bárhol), ha szeretnéd.

 

- Megbeszéljük az összes kismama hastáncos (és nem csak hastáncos) kérdéseidet, nincsenek tabuk. Személyre szabott tanácsokat adok, hogy mit és hogyan táncolj otthon, hogy jót tegyél magaddal és a babával is.


- Tudok adni kölcsön ruhát (biztosan találunk a méretedben, amiatt ne aggódj) és bármilyen tánceszközt, amiben fotózkodhatsz a szép háttér előtt. Így lesz belőled igazi sejtelmes háremhölgy.


- Kisminkellek vagy segítek benne, ha szeretnéd. Ezeken a képeken az én tündéri asszisztensemet látod, Mészáros Marcsit, aki fotó- és kamerakompatibilis sminket kapott, mert egy verseny nyílt színpadán készült fellépni. Természetesen szolidabb sminket is csinálhatunk. 

 



- Személyre szabott csillámtetoválást készítek a mamának és a babának is, bárhová. A „bárhová” itt azért fontos, mert általában a kismamák a pocakjukra kérik, de szívesen elkészítem a karodra, hátadra, lábadra is.


 

Nézz körül az albumban, válogass, meríts ihletet innen is: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=mahasti10&set=a.4087849351248191


- Lefotózlak vagy felvesszük videóra, ahogy táncolsz. Így meg tudod mutatni otthon is, hogy mit tanultál, tudsz egyedül is gyakorolni és később, amikor már nagyobb lesz a babád, megoszthatod vele is ezeket a szép emlékeket.

Ez Marcsi tánca a kisbabájának: https://youtu.be/wwMPtgolnf4 

 

- Mindenben személyre szabott tanácsokat kapsz tőlem, ezt mindig szem előtt tartom, az óráimon is egyénekre fókuszálva tanítok.

Az intimitás megteremtése és a személyes tanácsadás számomra az egyik legfontosabb, nem mellesleg örömmel teszem, sőt, másképp nem is tudnék dolgozni.


- Mindezek mellett pedig az alap, hogy a stúdióban vendégül látunk téged. Mindig van nálunk édes és sós nasi, kávé, tea, füstölő, mécses stb. (Ha valamit nem fogyaszthatsz vagy nem szeretsz, jelezd bátran előre és figyelembe vesszük a bevásárláskor.)

- Egyéb meglepetéseket, ajándékokat is tartogatok a számodra. De ez már legyen tényleg meglepetés... :-)

--------------------

 

Miért tudok neked mindebben segíteni?

- A hátam mögött 25 év hastáncos múlt, 
- 22 év hastáncoktatói rutin van és 
- 19 éve tanítok kismama hastáncot kismamáknak és gyakorlott hastáncoktatóknak is.
- Mindhárom gyermekem születése előtt, alatt és után hastáncoltam, tehát saját tapasztalatom is bőven van.
- Sok évtizede sminkelem magam, 20 éve immár „kamerakompatibilisen”.
- 11 éve a közkedvelt és édes-nőcis csillámtetoválásokat is profi mód készítem (hobbiból, a lánykák és fellépő táncosnők örömére vagy „csak úgy”). 
- Fotózni és videózni nem tudok, csak telefonnal és bénán, viszont tudom, hogy milyen mozdulatok mutatnak jól videón a hastáncos kismamákon és milyenek a jó, szép, esztétikus/szexi hastáncos kismama pózok általában. 

 






- Ha úgy döntesz, hogy profi fotókon is megörökítenéd magadat a szép ruhákban, szép sminkben, vagy akár szülés közben, akkor jó szívvel ajánlok neked erre szakosodott profi fotóst is.


Mészáros Marcsi ezt írta a kismama hastáncos élménynapról: 
"Fogalmam sem volt, hogy erre vágyok, és kiderült, hogy mégis. Sminkelés, csillámtetkó, hastánc és sok-sok nevetés. Így telt Mahastival a szerdai napunk. Csodálatos kismama élménynap. Feltöltött és szuper érzés volt nőnek érezni magamat, elfelejteni a várandósság okozta gondokat. Hálásan köszönöm Mahastinak, aki teljes empátiával és figyelemmel fordul a nőkhöz és a kismamákhoz, így minden ilyen közös csajos nap feltöltődéshez vezet! Szívből ajánlom minden kismamának, mert szerintem mindenkinek örömet okozna egy ilyen élménynap, ami után egy maradandó videóval tér haza, melyet később a picivel is megoszthat - örök emlék!"


Miért jó még nálam, velem?

Nálam nyugodtan vállalhatod önmagadat. Nem gond, ha sírsz, mert éppen túltengenek benned a hormonok. Lehetsz rosszkedvű, depis, önmagát vagy a változásokat elfogadni nem tudó kismama is, vagy túlpörgött, vagy akár „átlagos” kismama is.

Én mindig azon leszek, hogy még boldogabbá, könnyedebbé, vidámabbá tegyem számodra ezt a pár különleges hónapot.

 



Milyen hosszú?

A kismama hastáncos élménynap bármilyen hosszú lehet, attól függően, hogy mire vágysz, mennyit bírsz. Érdemes 3-6 órát együtt töltenünk. A 6 órába bőven belefér a tánctanulás, gyakorlás, öltözködés, sminkelés, csillámtetoválás, fotózkodás és még a csajos dumcsizás, tapasztalatmegosztás és pihenés is.

 

Mennyibe kerül?

A kismama hastáncos élménynap ára:

3 óra 42 000 Ft, minden további óra csak 10 000 Ft.


Mit tartalmaz ez az ár?

- a maximális figyelmemet; csak rád figyelek, csak veled vagyok

- a mozdulatok, kombinációk, vagy teljes hastáncos koreográfia megtanítását

- a csillámtetoválást (értéke 5000-15 000 Ft)

- sütit, nasit, kávét, teát, egészséges finom falatokat

- fotók és videók készítését házi használatra

- a meseszép ruhák és a tánceszközök használatát

- a Kismama Hastánc c. tantárgy írásos anyagát (értéke 5000 Ft)

- kedvezménykupont profi fotóshoz kismama, szülés- vagy baba-mama fotózásra

- kedvezménykupont profi sminkeshez sminktanácsadásra, sminkelésre

- meglepetés ajándékot tőlem neked (ami igazán neked való)


Gyere velem, ha megérint téged is a kismama hastánc varázsa és már a várandósságod ideje alatt táncolnál a babáddal. 

Keress a lenti elérhetőségeimen, kérdezz bátran és örömmel felelek bármilyen kismama hatsáncos kérdésedre. 

Szeretettel és örömmel várom én is a találkozásunkat!

Mahasti




-------------------------

Kiegészítő információ, ha még nézelődnél, gyönyörködnél:

A kismama hastánc azt jelenti, hogy nem csak pocakos kismamaként jöhetsz. 

Ez kiváló baba-mama hastáncos program is lehet, de csak a még nem rohangászó picivel, hogy a mamának tényleg jusson ideje magára. 

Mesés baba-mama hastáncos koreográfiákat is tanulhatunk, szintén személyre szabottan.

Például ilyesmit: https://youtu.be/9DxLeG2t6yQ 

vagy ilyesmit: https://youtu.be/lQNKTA_VC80 


Érdemes mielőbb belevágnod, mert utána már nem lesz olyan egyszerű táncos anyukaként megvalósítani magadat: 

https://youtu.be/Q64RtpnAblw


A babáddal viszont még táncolhatsz így:

https://youtu.be/DNsE8B7eiQw 


Majd később a lányoddal is akár így:

https://youtu.be/NHPahoiI2rw



*****************************************************

Mahasti Hastánc - Szívvel-Lélekkel www.facebook.com/mahasti10 www.facebook.com/hastancoktatoimentorprogram www.facebook.com/taneczhyvotabudapest www.youtube.com/user/Mahasti10 www.everydaylifeofabellydancer.blogspot.com www.mahasti.hu Szívvel-Lélekkel Stúdió Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése