2021. november 30., kedd

Hastáncoktatói Mentorprogram 2021 - Visszajelzés Odrobina Kittitől

 

Odrobina Kittitől érkezett visszajelzés a legutóbbi oktatási hétvégénkről. Kitti a Hastáncoktatói Mentorprogram I. és II. évfolyamos hallgatója (Igen, egyszerre végzi a két évfolyamot, szóval ő egy igazi hős!)

 

Odrobina Kitti, a Hastáncoktatói Mentorprogram I. és II. évfolyamos hallgatója



„Egy újabb igazán mozgalmas hétvégét töltöttünk el a Hastáncoktatói Mentorprogram keretein belül.

Pénteken egy online jótékonysági gálára készültünk Mahastival és a mentorprogramos társaimmal. A próbák és a felvételek végig nagyon jó hangulatban teltek, hála Mahastinak, aki egy rendkívül szórakoztató produkciót állított össze erre az eseményre. Én már alig várom az eredményt. Ha te is kíváncsi vagy és szeretnéd megtekinteni ezt a táncot, sok más izgalmas produkcióval együtt, akkor gyere, regisztrálj, és támogass egy csodás ügyet: https://www.facebook.com/events/2001030166730095/

 






A Hastáncoktatói Mentorprogram hallgatói Mahastival
(Odrobina Kitti, Péteri Krisztina, Mahasti, Bene Andrea, Virág Dóra, Wittmann Dalma)
így készülnek az online fellépésre 


Szombaton Németh Krisztina Amira tartott nekünk két workshopot, balett és flamenco az orientális táncban témákban. Bevallom, ez volt az egyik legjobban várt hétvége számomra, ugyanis az én szívemnek mindkét stílus különösen kedves. Amira rendkívül profi táncos és oktató, nagyon jól át tudta adni nekünk azt az érzést amit ezekben a fúziókban meg lehet jeleníteni. Nagyon hasznos volt számomra, a nap végére egy átfogó képet kaptam arról, hogyan tudom a legjobban beépíteni egy hastáncos produkcióba ezeket a stílusokat.

A mentorprogramos hallgatók Amirával

 

Vasárnap pedig Bereczky Judit tartott nekünk színpadi smink workshopot, ami hiánypótló volt mindannyiunk számára. Judit kiváló szakember, nagyon alapos és türelmes, amit hálásan köszönünk neki. Lépésről lépésre mutatta meg nekünk, hogyan kell egy tartós színpadi sminket elkészíteni, mindenkinek a saját adottságai alapján. Mivel a smink felét mi magunk készíthettük, rögtön a gyakorlatban is ki tudtuk próbálni azt, amit mondott. Egymás átalakulását is végigkísértük, így majd a jövendőbeli tanítványainknak is tudunk segítséget nyújtani ha elakadnának a sminkkel kapcsolatban.”

A mentorprogramos hallgatók Bereczky Judit sminkmesterrel


.... és a hallgatók gyönyörűen kisminkelve a nap végén

 


Még több infó a hastáncoktató képzésről, a Hastáncoktatói Mentorprogramról ITT , ahol szeretettel várunk Téged is! 


********************************************

Mahasti Hastánc - Szívvel-Lélekkel www.facebook.com/mahasti10 www.facebook.com/hastancoktatoimentorprogram www.facebook.com/taneczhyvotabudapest www.youtube.com/user/Mahasti10 www.everydaylifeofabellydancer.blogspot.com www.mahasti.hu Szívvel-Lélekkel Stúdió Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése