2010. június 28., hétfő

Workshopok Harkányban

A szombati harkányi workshopok hihetetlenül jól sikerültek!
Nagyon nagy örömmel találkoztam újra a rég nem látott tanítványokkal, ismerős arcokkal, táncosokkal, és jó volt megismerni az új lelkes kezdő generációt is.

Nagyon jólesett a kedves fogadtatás, a jó szervezés, és az, hogy ennyire lelkes táncosokat taníthattam! Mindkét workshop fantasztikus hangulatban telt, és ez tényleg nem túlzás! :-)

A raqs sharqi workshop nagyon húzós-zúzós volt, és persze tömény, de még a kezdők is ügyesen vették az akadályokat. Köszönöm Szilvinek, hogy így bátorítja a tanítványait az új dolgok megtanulására és az akadályok és nehézségek legyőzésére!

A botoson pedig istenien szórakoztunk, legalábbis én. :-) Az a jó a hastáncban, hogy egyáltalán nem a szexről szól. :-))) Főleg a botos tánc nem. :-)))

Köszönöm Timinek a fantasztikus szervezést! Nem kis munka volt ennyi lányt összeszervezni, koordinálni, a problémákat azonnal megoldani. (Látszik a szervezési rutin!) :-))) Pl. az olyanokat, hogy pénteken derült ki, hogy már aznap megyek, tehát sos kell szállás, és valaki, aki éjjel kijön elém az állomásra Pécsre és elvisz Harkányba... És persze ott, éjjel, a helyszínen jutott eszembe, hogy törölközőm sincs.... De minden gördülékenyen zajlott.  :-) A zöld-rózsaszín szívcsakrás törölköző annyira megtetszett, hogy haza is hoztam. :-)

Köszönöm Csillának és Juditnak és persze Timinek a szeretetteljes gondoskodást, a tanítványoknak a lelkes és nyitott hozzáállást, és mindenkinek a részvételt! Jó volt együtt táncolni! :-)

Alig várom a következő alkalmat! :-)
Remélem, az őszi élő dobos workshopra is ugyanilyen lelkesedéssel érkeznek majd a lányok. :-)

4 megjegyzés:

  1. Annyira jó volt olvasni ezt a bejegyzést. Újra előtörtek belőlem a szombati érzések! :)
    Iszonyúan elfáradtam, de mondanom sem kell, hogy a dupla workshop dupla élmény és dupla élvezet volt...:D
    Beindult a a fantáziám egy flitteres botra :D

    Szép napokat Neked!
    Üdv,
    Csill :)

    VálaszTörlés
  2. Harkányban nagyon jó csapattal táncolhattunk, fergeteges hangulatban.
    Mahasti a maga mosolygósan szerény, mégis mindenre odafigyelő,
    mindenben segítő, vidám oktatásával teljesen elvarázsolt. Várom a
    következő alkalmat! Köszönöm! Ayabla

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom az előttem szólóhoz: életem eddigi legjobb workshopját köszönhetem Mahastinak, vidám hangulatban, rendkívül tartalmasan telt el az idő, nem is beszélve a "szellemi plusszról" amit kaptam. Nem igazán önthető szavakba egy ilyen csudijó és különleges nap... Mindent köszönök! Judit

    VálaszTörlés
  4. Szintén csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon jó érzés, hogy Mahasti nem szállt el a fellegekbe. Tudása, tapasztalata ellenére közvetlen, kedves, vidám és ahogy Ayabla írta, szerény táncos. Látszik rajta, hogy mennyire szeret táncolni, a tudását pedig örömmel adja át más hastáncot kedvelőnek. Nagyon köszönöm, hogy megismerhettem. Nagyon jó volt olyan sok negatív tapasztalat után végre sok-sok pozitívat kapni-érezni! Gabi, aki csak 9 hónapja hastáncol

    VálaszTörlés