2015. augusztus 18., kedd

Hastánctábori kérdések 03.

Tábori csekklista 01. - „Hastánctábor-szüzeknek”

Sosem voltál még hastánctáborban és teljesen kezdő vagy?
Még hastáncórán sem jártál, de annyira vonz a hastánc, hogy elhatároztad, hogy egyből belecsapsz a „lecsóba” és elmész egy hastánctáborba?

Akkor ez a bejegyzés NEKED szól! (Kérdezz bátran, minden kérdésedre örömmel válaszolok!)

***************

Az első kérdéskör, amit körbejárunk: 

Milyen ruhát vigyek magammal a hastánctáborba?

- Hastáncruhát mindenképpen. :-)  Ha tényleg teljesen kezdő vagy és még semmilyen hastáncruhád sincsen, akkor először otthon nézz körül. Biztosan így is össze tudsz szedni legalább egy szettet, ami jó lesz gyakorlóruhának

- Alsó résznek megteszik a következők: cicanadrág, leggings, lapszoknya, megkötős szoknya, miniszoknya, szűk vagy bő maxi szoknya…. Bármi megfelel majd, amit a gardróbodban a találsz.

- A csípődre jöhet bármilyen öv vagy kendő. Ez lehet cigánykendő, strandkendő, csörgős öv, pénzes öv, vállkendő, kisebb-nagyobb selyemsál. Ez azért kell, hogy kiemelje a csípőmozgásodat. 

- Felülre hozz egy topot, fürdőruha felsőt, vagy ha nem akarod mutogatni a hasadat, akkor egy hosszabb trikót, bodyt… 

- Vagy egyszerűen csak vedd elő a sosem használt estélyi ruhádat a gardróbból és pakold be. Itt az idő, hogy végre használatba vedd! Ebben biztosan igazán nőiesnek fogod érezni magadat. Szuper lesz és meglátod, még az érzés is teljesen más, ha ebben táncolsz! 

- Ne felejtkezz el a lábadról sem, főleg, fázós vagy. Érdemes lábszárvédőt hoznod, esetleg vastag, meleg zoknit a kövön táncoláshoz.
Ha esetleg füvön is táncolnál, élvezve a szabadságot, akkor lehetsz mezítláb is. Így még jobban érzed a kapcsolatot a földdel, a természettel – és ez semmihez sem fogható érzés! De ha nem akarod, hogy szúrjon a fű, akkor hordhatsz sportcipőt, vagy tornapapucsot, spicc cipőt is. Úgyis a gyakorlatban érzel majd rá, hogy neked mi a legjobb! 


- Ha már van igazi fellépőruhád, de még sosem használtad (pl. az „ugyan, hol vagyok én még attól!….” jellegű gondolataid miatt), akkor jó hírem van: itt a idő erre is!
A táborban majd megjön a merszed, az önbizalmad és olyan örömmel és bátorsággal fogod magadra ölteni a „profi” kosztümöt a záróesten, amit még sosem tapasztaltál. 


******

- + 1 tipp: Igazából az a legjobb, ha elhozol mindent, amit gondolsz, hisz nem tudhatod, melyik darab jön majd jól igazán. ;-) 

- És az a legjobb, ha amúgy sem aggódsz a ruháid miatt: ha bármire szükséged lesz, a haladók úgyis "kistafírungoznak" majd a táborban. ;-) 
A "régi motorosoknál" aztán tényleg minden lesz, a komplett ékszer szettektől kezdve a száz darabos sminkkészleten át a legkülönbözőbb stílusú fátylakig, tánceszközökig. Biztosan számíthatsz rájuk bármiben! 


Folyt. köv. És addig a kérdés:
Te milyen ruhát hoznál még?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése