2015. augusztus 24., hétfő

Kelet Varázsa Nyugaton


Fotó: Jene Sándor. 

2015. augusztus 16. Kőszeg. 
Csodás nap volt! Köszönöm a meghívást Ágnes Lepoldnak és Adrienn Csuka Shamilának a Kelet Varázsa Nyugaton rendezvényükre! 
Hihetetlenül profi volt a szervezés, Ági nyugalma és Shamila kedves gondoskodása lenyűgöző és felülmúlhatatlan. 
Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a workshopomon! Csodás volt veletek táncolni! 
Nagyon örültem a rég nem látott kollégáknak, Ibolya Ízisz Tóth-Sebestyén-nek, Lívia Lehotai-nak, és azoknak is, akikkel először táncoltunk együtt: Erika Bedics-nek,Lenkefi Zita-nak és minden lelkes táncosnak! Jólesett, hogy ennyire figyelmesek és ügyesek, lelkesek és kreatívak voltatok a workshopon! Köszönöm azt is, hogy ilyen ügyesen megtanultátok és előadtátok a finálét! 

Köszönöm a Gála meghívást is! Örülök, hogy a nehézségek ellenére is minden megoldódott és táncolhattam szólóban és Adrienn Csuka Shamilával is. Köszönöm a segítőkészséget, a szervezést, hogy elérhessem a vonatot és éjjel már a pici lányomnál lehessek a kórházban! Húzós volt, de nektek köszönhetően ez is sikerült. smile hangulatjel


Köszönöm a nézőknek is a lelkes fogadtatást, és gratulálok a nyertesnek is, Aletta Kiss-nek, aki a szponzori felajánlásomat nyerte.

Csodás nap volt ez, örülök, hogy ilyen közegben tölthettem! smile hangulatjel Ráadásul először jártam Kőszegen, és ez a kis városka egyszerűen gyönyörű!
Köszönöm a szépséges fotókat Jene Sándornak és Vadász Péternek. 

Itt olvashattok az eseményről két cikket is sok szép fotóval:


http://vadaszfoto.blogspot.hu/2015/08/kelet-varazsa-nyugaton.html 

Fotó: Vadász Péter. Ruha: Dinasma 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése