2016. november 2., szerda

IX. Westoriental Hastáncfesztivál, Zalaegerszeg

Fantasztikus volt ez a hétvége Zalaegerszegen! 


Mindenekelőtt szeretném megköszönni a meghívást a Westoriental Hastáncfesztiválra, Bernadett Nemesházi
Köszönöm a bizalmadat, a kedvességedet, a határtalan türelmedet a zsűri és a táncosok iránt, és persze a szeretetteljes gondoskodást! Megtisztelő volt, hogy betekintést nyerhettem egy kicsit az életedbe. Köszönöm!

Drága Zsűritagok! Olyan jó volt újra találkozni veletek!!! Számomra is nagyon hasznos mind tanárként, mind táncosként, hogy ennyiféle nézőpontot ismerhetek meg és láthatom, hogy a világ legszebb táncához hányféleképpen lehet közelíteni, hányféleképpen lehet megélni és interpretálni! Örülök, hogy nem csak együtt dolgozhattunk, hanem egy színpadon léphettünk fel.
 
Lívia LehotaiAnna Vitalis köszönöm a szakmai és magánéleti beszélgetéseket, amik tényleg sokat jelentettek nekem. Halka Tytykalová,Alexandra VargaKatalin SchäferMaya SzekelyAbd El Wahed Rabie - köszönöm a kedvességeteket, türelmeteket és azt a magas szintű hozzáértést, a rengeteg tanácsot, véleményt, amit megosztottatok velem.


Köszönöm a tündéri tanítványaimnak, Péteri Krisztinának és Avtushenko Marianak, hogy ennyire lelkesen készültetek erre a versenyre (is). Öröm veletek dolgozni!!! 
Gratulálok a 3 ezüst minősítéshez és Másának a kategória győzelemhez is!


De nem csak ők, hanem minden versenyző büszke lehet magára! Kitettetek magatokért és rengeteg szép élménnyel ajándékoztatok meg a szombati nap folyamán. Gyönyörű táncokat és jól felkészült táncosokat láttunk, csak úgy repült az idő! 
És végül köszönet minden vasárnapi workshop résztvevőnek, hogy eljöttetek! Szerintem óriási volt a hangulat a workshopon és bízom benne, hogy nem csak én érzem így.  Köszönet a rendszeresen visszajáró "arcoknak" és köszönet azoknak is, akik most először vették a bátorságot, hogy eljöjjenek hozzám workshopra. A kezdő táncosoknak pedig külön gratulálok - a workshopon is fantasztikus teljesítményt nyújtottatok, pedig ez a téma a haladók számára is nehézségeket tud okozni. 

Még mindig fűt a lelkesedés és alig várom, hogy újra részt vehessek egy hasonló (vagy ugyanezen a) rendezvényen, ugyanilyen fantasztikus szervezőkkel, zsűritagokkal és táncosokkal! 
Aki kimaradt, tényleg bánhatja! Jövőre ne hagyjátok ki semmiképpen!

Mahasti, Vitális Anna, Székely Maya. Fotó: Székely Maya


És itt van egy kis tévé híradó a programról. Mása és Kriszta is benne vannak pár mp erejéig. :-)  https://youtu.be/hQE8_M2eKEA

*************************

Kedves Versenyzők! 

Szeretnék még egyszer mindenkinek gratulálni a nagyszerű táncokhoz! Csodálatosak voltatok egytől egyig, rengeteg szép percet és pillanatot szereztetek mind a zsűrinek, mind a nézőknek egyaránt. (Remélem, hogy magatoknak is.) :-)


Ahogy ígértem, közzéteszem azokat a szólistákat és csoportokat, akik a Mahasti Hastáncstúdió különdíjait nyerték.

A következő csoportok 30%-os nevezési díj kedvezményt nyertek a XI. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Hastáncversenyre, 2017. február 26-ra. 
Remélem, hogy a Holdfény Lányai versenyen is megcsodálhatjuk ugyanezeket a táncaitokat!

Amarillisz tini csoport - Immortal Desire
Dream of Zhafira tini csoport - Dum-Tak
Kelet Lányai gyermek nagycsoport - Yama Alu
Jáde Gyöngyöcskéi gyermek nagycsoport - Raks Assaya
Cseresznyevirág - Entel Hob
Jázmin - Madrid (számomra ez volt az egész nap leggyönyörűbb, leglátványosabb koreográfiája)
Belladies duó - Soraya
Jáde Duó - Drum Solo
Dinasma Csoport - Drum


A következő szólisták 50%-os Mahasti workshop részvételi díj kedvezményt nyertek bármely, a Mahasti Hastáncstúdió által szervezett workshopra. 
Kánnár Luca - Dream
Harangozó Anna (akinek csillagos tízest adtam a táncára) :-))) - Tamin
Tünde Dubniczki - Ala Rems
Tünde Varga
Judit Hadlaczki

Lányok, a részletek miatt keressetek meg akár írásban, akár telefonon.
Szeretettel várom a jelentkezéseteket!


Mahasti Hastánc - Szívvel-Lélekkel
www.mahasti.hu 
www.facebook.com/mahasti10
www.facebook.com/taneczhyvotabudapest
www.youtube.com/user/Mahasti10
Szívvel-Lélekkel Stúdió, 
Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2. 

2016. szeptember 3. Gyermek hastánc kurzus 3-7 éveseknek Krisztával
2016. szeptember 5. Új orosz nyelvű kezdő hastánckurzus Mahastival
2016 november 5-december 3. "Lepd meg "Apát" karácsonyra!" - Kezdő erotikus tánctanfolyam haladó háziasszonyoknak Mahastival 

https://www.facebook.com/events/1772916279648679/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése