2011. február 23., szerda

Egy szuper gála és a heti akciónk

Raqia Hassan és Aziza (Kairóból) Budapesten!


Raqia Hassan a hastánc világsztárjainak mestertanára.
Már tavaly is nagy sikert aratott a tiszteletére rendezett gálaműsor, amit rendkívüli érdeklődés övezett és nagy nemzetközi visszhangot is kapott.

Legnagyobb örömömre Raqia Hassan idén is hazánkba látogat, workshopokat tart, és március 5-én ismét egy nemzetközi gálaest szerveződik a tiszteletére, amelyen a nemzetközi sztárok mellett a hazai hastáncélet legjobb iskolái is fellépnek.
A Mahasti és a Holdfény Lányai együttes idén is felkérést kapott a gálán való részvételre. Ez nagyon nagy dolog a számomra és rendkívül megtisztelő is!
Igyekszünk mindannyian kihozni magunkból a legjobbat, és a legsikeresebb koreográfiáink közül válogatunk.

Akik tavaly látták a műsort, azok már tudják, milyen nívóra számíthatnak!
Gyertek el idén is, március 5-én, nézzetek meg minket és gyönyörködjetek a legjobb hastánciskolák és a nemzetközi sztárfellépők táncaiban!

A belépőjegy 5000 Ft, ami bizony nem kevés! De a heti akciónk éppen ezért az lesz, hogy aki nálunk vásárolja meg a belépőjegyét a héten, annak csak 3500 Ft-ot kell fizetnie érte!

A műsort semmiképpen nem érdemes kihagyni!
Nézzük a részleteket, a műsorajánlót a főszervezőtől, Tóth Beától.

"A hastánc világsztárjainak mestertanára
Madame Raqia Hassan Tiszteletére Rendezett II. Gálaest és Nyitott Színpad
2011. március 5. Budapest
A Workshopok és Gála célja, hogy lendületes és világszínvonalú fejlődésre adjunk lehetőséget minden hastáncosnak, legyen az kezdő vagy professzionális táncos.

Miért hívtuk meg pont ezt a két tanárt ill. táncost?

Mindketten a világ Top Elit Színvonalát képviselik. Mindenki, aki tőlük tanul, rendkívül nagy fejlődésen esik át, és sok közülük előre tud lépni táncos pályáján. De lássuk, ki is ők részletesen:

"A világ egyik legjobb koreográfusa. Imádom a koreográfiáit, bárki is táncolja éppen."
Mahasti - Mestertanár, Magyarország

Madame Raqia Hassan: A Raqs Sharki Örökké Dobogó Szíve
A Reda Troup (az Egyiptomi Nemzeti Balett) szólistájaként majd egyik koreográfusaként már évtizedekkel ezelőtt körbeutazta a világot - és azóta is ezt teszi.
Szaktekintélyét legjobban az mutatja, hogy mára Ő lett Egyiptom legnagyobb szavú kulturális személyisége.
Minden szál a Madame Raqia Hassan kezében fut össze ebben a szakmában. Napjaink vezető sztárjainak mestertanára és szupervízora, mint például a világhírű Aziza (Egyipt), Dina (Egyipt), Jillina (USA, Bellydance Superstar), Randa Kamel, Mona el Said, Sorraya és még sorolhatnánk.
A világ legnagyobb orientális hastánc fórumának az Ahlan Wa Sahlan Nemzetközi Fesztivál és Versenynek művészeti vezetője és megalapítója, amely 1999 óta minden évben több mint 1500 résztvevőt vonz a világ minden tájáról.
Koreográfiái életre szóló élmények és alapok a kezdőtől egészen a profi szintig.

Aziza, Kairó legújabb csillaga
Madame Raqia Hassan személyes tanítványa. Sok éves táncos tapasztalattal rendelkezik. "Aziza letisztult raqs sharki stílusa visszavezetett engem az eredeti egyiptomi hastánchoz." - nyilatkozta róla Madame Raqia
Görögországban."
Tóth Bea - Amaraya

***

A Gálaműsort március 5-én láthatjátok 19-21 óráig, előtte pedig Nyílt Színpad és tehetségkutató lesz 17-19 óráig.

Addig is a heti akciónk:
Az ezen a héten vásárlóknak a Gála belépőjegy ára 5000 Ft helyett mindössze 3500 Ft!

Jövő héttől március 4-ig 4000 Ft lesz az ára, utána pedig már 5000 Ft.
Érdemes tehát ezen a héten megvenni a belépőjegyeket, nem csak az akció miatt, hanem azért is, mert mindössze 20 darabot kapott a Stúdió!
A jegyek a készlet erejéig bármelyik oktatónknál megvásárolhatóak!

Természetesen, ez az akciónk azokra is érvényes, akik vidéken laknak és nem tudják átvenni a jegyüket! A számukra igény esetén örömmel félreteszem, és ahogy már tavaly is csináltuk, a helyszínen tudják majd átvenni a jegyeket.

Gyertek el! Érdemes!

Szép hetet, jó táncokat!

Üdvözlettel,
Mahasti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése