2011. november 29., kedd

Eladó fátylak 01.

Van néhány olyan fátylam, amik a "muszáj volt megfestenem" kategóriába tartoznak. Ezeket a magam örömére készítettem, mert jött az ihlet, és festenem kellett.

Persze, fájó szívvel válok meg tőlük, de bízom abban, hogy hamarosan mindegyik összetalálkozik a legmegfelelőbb gazdájával. :-)


1, Őt úgy hívják most, hogy "Őszirózsa".
Kismamaként jött az ihlet, hogy egy ilyen szép zöldes-barnás-rózsaszínes, kicsit melankolikus, finom rezgésű fátylat készítsek.   
Ha úgy érzed, hogy ő a tiéd, akkor szívesen fel is flitterezem plusz költség nélkül ugyanilyen színvilággal, ha te is úgy érzed. 
Az Őszirózsa fátyol ára 16 000 Ft (kupon felhasználható a vásárlásához).
****
2, Ő a "Bellydance Classic" c. fátyol. ** Érettebb nővel tudom leginkább elképzelni, aki klasszikus raqs sharqit, vagy show-t táncol. ** Elegáns és erotikus, ha megjelenik a színpadon, oda kell rá figyelni, ahogy a gazdájára is. :-) ** Fülledt erotika van benne, és egy leheletnyi játékosság. ** Nagyon izgalmas és egyedi a körbefutó nyomtatott indákkal a szélén és a pici, pink, irizáló virágflitterekkel. Ez kicsit nehezebb a többinél a minta és a sok festék súlya miatt, de nagyon szépen száll. A pinkes-ciklámenes árnyalatok dominálnak rajta, sárga árnyalatú "virágokkal", enyhén narancsos színátmenetekkel, arany szegéllyel. **
A Bellydance Classic fátyol ára 18 000 Ft (kupon felhasználható a vásárlásához).

***


(Valamiért nem szerkeszt a szövegszerkesztő... Segítséget elfogadok, mert nincs több ötletem, hogy hogyan tudnám szépen tagolni és szerkeszteni ennek a bejegyzésnek a szövegét.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése