2011. november 27., vasárnap

Rázd meg magad! hastáncverseny

Köszönöm Monittának és Gábornak a meghívást! Jó volt a zsűriben ülni ezen a versenyen.
Annak ellenére, hogy az első ilyen versenyük volt, nagyon magas volt a színvonal!
Jó és gördülékeny volt a szervezés, jó volt a hangulat, észre sem vettem az idő múlását.
Persze, ez a versenyzőknek is köszönhető.
Nagyon magas volt a versenyzői színvonal is; rengeteg érdekes, eredeti produkciót láttam, és még csak hasonlók sem voltak. Mindegyik más volt és másért volt izgalmas. Jó, hogy ennyiféle stílusban lehet dobszólót alkotni.

Persze a legszuperebb élmény a tanítványaim sikere volt!

- Gyöngyi I. helyezést ért el szólóban az "Extra" kategóriában, ahol élő dobra kellett táncolni.
Ez egy igen izgalmas kategória volt, nagyon ötletes és nagy kihívás! De Gyöngyi szinte mindenkitől maximális pontszámot kapott.



- A Holdfény Lányai - Szandra, Eszti, Márti és Gyöngyi - a Dobd be magad! dobszólóval szintén I. helyezést értek el a csoportos fúzió kategóriában! A verseny végén bezsebeltem a dícséreteket... :-)
(Ezt a dobszólót az első verziójában itt is lehet látni: http://www.youtube.com/user/Mahasti10#p/u/10/6xNf0CcsDVs )
- Ráadásként a Holdfény Lányai ezzel a dobszólóval még egy szakmai különdíjat is nyertek. Vendégművészként meghívtak minket a következő Beledi Est műsorába!


Az általam felajánlott szakmai különdíjak kiosztása is nehéz döntés volt.
Végül a következő produkciókat díjaztam:
- Tóth Réka dobszólója meghívást kapott a dec. 3-i Mahasti Hastáncgála műsorába. Dögös volt és ütős! :-)
- Az Amaraya Orient az élő dobos dobszólójukkal a dec. 10-11-i Leyla Jouvana hétvége bármely workshopján 50% kedvezménnyel vehet részt. Ők azzal nyűgöztek le, hogy mennyire együtt mozogtak, és mennyire együtt éltek a zenével. Felkészítő tanáruk Tóth Bea Amaraya.
- Egy szabadon választott Mahasti workshopon való részvételt nyert Palotai Alexandra, aki nagyon bájos volt mindegyik produkciójában. Felkészítő tanára Tóth Bea Amaraya.
- A Sharyam Hastánccsoport (felkészítő tanár: Sharyam) szintén a dec. 3-i Mahasti Hastáncgálára nyert meghívást egy transzos jellegű, látványos show dobszólóval.
De nagyon tetszett a többi csoportos dobszóló is. Őket személyesen is megdícsértem, illetve várom még a megkeresésüket privátban, hogy elmondhassam a dícséreteket (és persze az ejnye-bejnyéket) :-))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése