2014. november 4., kedd

Orientál Piff-Puff....



.... deavége hepiend!


Cicaharcosok, hastáncra fel!

Ha

>      egy igazán egyedi koreográfiára vágysz
>      bepillantást szeretnél nyerni a dobszóló készítés rejtelmeibe
>      technikai tudásodat, kreativitásodat szeretnéd fejleszteni, csiszolni
>     keresed a saját stílusod
>      megvan a saját stílusod, de állsz az új elébe
>     fontos számodra a nőiség megélése
>     mindezt humorral is szívesen ötvözöd
>      szereted a vidám, pörgős dobszólókat
>      esetleg a macskákat is (ennek hiánya nem kizáró ok :-))







Akkor  2014. december 6-án, szombaton 10:00-kor  nálunk a helyed.

Egy fergeteges élményben lesz részed, ha velünk tartasz, és megismered Rembeczki Esztivel közösen megkomponált, dinamikus, ám minden ízében szexi-cicás koreográfiánkat, amelynek címe:

„Orientál piff-puff, deavége hepiend”

(Igen, tényleg ez a címe!:-))

Mit jelent ez közelebbről?

A címtől nem kell megijedni, nem fogunk verekedni (legfeljebb a helyekért…), de ha van harcművészetben némi gyakorlatod, esetleg hisztiztél már egy igazán jót, az csak előnyödre válhat…
Ha egyik sem igaz Rád, ez nehogy visszatartson. Akkor erősíted a Szelíd Cicák csapatát, és Te lágyan dorombolsz.

Ha bátor kezdő vagy, és legalább pár hónapja hastáncolsz, hozd magaddal a jókedved, és ne aggódj. Részekre bontva haladunk szép lassan előre, mindenki képes lesz elsajátítani a koreográfiát, kétségbeesés és görcsölés nélkül.

Mire számíts a workshopon?

·        Kicsit belemerülünk a nagy sikert arató „Dobd fel a dobszólódat show elemekkel” workshopom tematikájába, de nyugi, ehhez külön segédanyagot kapsz
·        Gyakoroljuk a „szájdobolást”, azaz a zene „éneklését”
·        Megtanuljuk, mit jelent a dobszólók „kitáncolása”

Igen, nagyon fontos, hogy a zenét magát táncoljuk el. Olyan sokszor látok olyan dobszóló koreográfiákat, ahol a zene és a tánc két külön világban létezik…

Nálunk bepillantást nyersz a dobszóló készítés elméletébe és gyakorlatába egyaránt. Később, amikor saját dobszólóidat készíted, támaszt, segítséget, ráadásként ihletet tudsz majd meríteni a nálunk tanultakból.

Mindemellett olyan biztonságérzeted lesz a workshop után, hogy képes leszel kiválasztani a saját zenéidet, amit tökéletesen tudsz majd ötvözni az ügyesen megkomponált koreográfiáddal.

Mi lesz még a workshopon?

Elmélet, gyakorlat és sok tánc…és még?

Beszélgetünk a művészi koncepció fontosságáról is. (Nyugi, a táncé lesz a főszerep, de picit mögé is tekintünk).

Ha még nem ismered, akkor megtapasztalod a Mahasti stílus egyediségét, ahol a fő szempontok a:

  • személyre szabottság, mert nincs két egyforma (táncos)nő
  • humánközpontúság, mert a te világodban – ezáltal a mienkben is - Te vagy a főszereplő
  • eredetiség, mert nálunk nincs koppintás
  • erotika ötvözése a humorral, mert ezek nélkül lehetetlen élni

Mindezt  finoman a spiritualitás világába ágyazzuk oly módon, hogy az orientális tánc minden szabályát tiszteletben tartjuk.

Ha haladó, netán hastánc oktató vagy, akkor is érdemes eljönnöd, nem lesz uncsi,

mert biztosan találkozol új mozdulatokkal, más koreográfiákba is beépíthető kombinációkkal. Megtanulsz egy újfajta hozzáállást a zenékhez, az orientális tánchoz, és ha magad is oktatsz már, akkor a tanításhoz is hasznos ismeretekkel gazdagodhatsz.

Ha pedig szeretnél fellépni velünk a 16 éves jubileumi Mahasti Hastáncgálán nyáron, akkor mindenképpen gyere el.


Az esetleges aggályokról…

Nem, nem leszel egyedül. Bár páros koreográfiáról van szó (hiszen cicaharc!:-), Esztivel közösen tanítjuk be Nektek a táncot. Nyugodtan gyere szólóban, fogsz párt találni magadnak. Ha azonban egyedül szeretnél táncolni, akkor sem kell kellemetlenül érezned magad, nálunk mindent lehet, bontakozz csak ki bátran!

Nem, nem fogunk összeverekedni, ez valóban tánc lesz, tudod, csak a szánk nagy, de az nagyon!
Nyugi, lesz elég helyünk is, mert mindig figyelünk arra, hogy ne a tömegbutításra, hanem az emberközpontú, jó hangulatú tanításra fókuszáljunk, így workshopjainkon pont annyian vagyunk, amennyien kényelmesen elférünk, és ahol mindenkire jut elég idő…személyre szabottan. Nekünk ez kiemelten fontos.
A terem nagysága pedig garantálja, hogy mindenki számára jut elegendő hely a tánchoz.

Nem, nem fogod másnapra elfelejteni a megtanultakat. Ebben segítségedre lesz az, hogy a workshop végén felveheted a táncodat videóra,  illetve kapni fogsz  egy megvágott zenét is, ami mailben jut el Hozzád. Kérésre előre is elküldöm a zenét, hogy tudd, mire táncolunk majd. Ezáltal előre rá tudsz hangolódni a stílusra, ha ezt szeretnéd.


Amit mindenképp hozz magaddal:

Kényelmes gyakorló ruhát, amiben jól érzed magad (a nőiséget is tartsd észben: topok, melltartók, kendők, bizsuk előnyben!), ha van fellépőruhád, azt naná, hogy nem fogod  otthon hagyni, ugye? Bár a koreográfia izzasztó, ennek tudatában gondold át, miben szeretnél lenni (izzadni).

Sőt, gondolkodhatsz azon is, hogy milyen ruhát képzelsz el magadnak ehhez a koreográfiához. Ötletelj kedvedre, valósítsd meg, amit csak szeretnél, hozz magaddal bármit, ami szerinted a „cicaharc” kelléke lehet (féltéglát, szomszéd néni esernyőjét, Morzsi kutyát inkább hagyd otthon…de cukorkát, zsepit, kiskendőt, illetve bármilyen nőcis „izébigyót” bátran hozhatsz, mert garantáltan inspirálni fog Téged…)

Legyen Nálad víz, nasi, és persze kamera, hogy felvedd magad (izé… felvegyenek TégedJ, ha szeretnéd persze. Tudod, semmi nem kötelező, de bármit lehet. Természetesen itt is betartva az orientális tánc szabályait.)

Amit mindenképp hagyj otthon:

Morzsi kutyát, szomszéd néni esernyőjét, féltéglát… (Ahogy azt már említettük is.) J))

Na és persze a „Hű, de béna vagyok…tuti, hogy én leszek a legbénább…ott fogok szerencsétlenkedni…á, ez nekem nem megy” kezdetű gondolatokat. Hagyd az önostorozást. Ezzel ugyanis megfosztanád magad a tánc örömétől, a társaság élvezetétől, a fejlődés adta lelkesedéstől.


Gyere bátran, csatlakozz, jelentkezz most, hogy Te se maradj le arról, amikor kinyílik Mikulás pofonzsákja, mi pedig szívből adunk és kapunk, osztogatjuk az észt és a hastáncos pofonokat…tudod, humorral, szívvel-lélekkel. Neked és Veled.




Mindez pedig

Budapest belvárosában

(a helyszín létszámtól függően változhat, ezért érdemes MOST jelentkezned, hogy a legklasszabb termet foglaljuk le időben!)
,
2015. december 6-án, szombaton, 9:45-13:00-ig

lesz megtartva.

Mennyibe kerül ez Neked?

A 3 és negyed órás workshop teljes ára mindössze nettó 7500 Ft!


De még ebből az összegből is kedvezményre vagy jogosult, ha:
,
- A különböző hastáncversenyek Mahasti különdíjasai között szerepelsz, mert itt is felhasználhatod az ajándékba kapott 50%-os kupont! Így csak 3750 Ft-ba kerül a workshop.
- Ha ismétlő vagy, most is 50% kedvezményt kapsz a workshop teljes árából. Tehát ha részt vettél a nyári táborunkban, és úgy érzed, van még mit csiszolni ezen a táncon, mindenképpen várunk!
- Pedagógusok és az egyéb segítő foglalkozásúak az Innovadidact partnerprogram keretében ennek a kurzusnak az árából is 10% kedvezményt kapnak.
- Ha minimum 4-en jelentkeztek együtt, csoportos kedvezményben részesültök az árból mindannyian.
- Ha esetleg még így is nehézséget okozna a számodra a tanfolyami díj kifizetése, de nagyon szeretnél részt venni rajta, kérlek, jelezd ezt nekem. Biztosan megtaláljuk a megoldást!

Mit kapsz ezért az árért a kedvezményeken felül?
  
- szuper hangulatot, jókedvet, sok kacagást
- jól hasznosítható elméleti és gyakorlati tudás

       BÓNUSZ AJÁNDÉKAIM NEKED  A WORKSHOP MELLÉ:
         
         -   a megvágott zene cd-n vagy mailben
-  fellépési lehetőség a nyári Mahasti Hastáncgálán

Mondom, hogy zsepi is kell! :-)))

Ha mindez szerinted is jól hangzik, és
Te is szívesen feldobnád a hétvégédet
egy életteli, szenvedélyes, vicces tánccal,
akkor jelentkezz MOST a

a 06-70-317-80-90-es számon,
vagy a www.mahasti.hu oldalon található elérhetőségeken.


És ez még nem minden, mert van lehetőséged élni a garanciával is.
 
Garanciák

100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra az esetre, ha mégsem lennél elégedett a kurzussal. Így kockázat nélkül merülhetsz el az élvezetben!


Előreláthatatlansági garancia
Ha váratlan, előre nem tervezett dolog jön közbe, ami miatt aznap derül ki, hogy mégsem tudsz részt venni a workshopon, akkor sem veszik el a pénzed. A workshopra befizetett összeget átválthatod órarend szerinti hastáncbérletre, vagy átviheted a következő, más témájú workshopokra is.

Ha még mindig bizonytalan vagy, kérdéseid, kéréseid vannak, hívj bátran a +36-70-317-80-90-es számon,
vagy keress meg mailben: mahasti_titkarsag@yahoo.com.
Az érdeklődés nem kötelez semmire.
Örömmel válaszolok bármilyen kérdésedre, az e-mail címedet, adataidat pedig soha, senkinek nem adom ki.
Így jár az, aki nem tanulja meg rendesen a dobszót!

*********************

Mit mondtak róla, akik már tanulták?

Orientál Piff-Puff élmény
„Először könnyűnek tűnt, na persze:), vidáman szökkentem - bocsánat ráztam - az első ütemekre.
Cseles módon nehezedett a koreográfia, ahogy haladtunk befelé. Ugyanakkor a játékossága vitte előre, és amúgy is muszáj volt lépést tartani a két profival, Mahastival és Esztivel. Nem volt gond, ha vétettünk - mert baki az volt bőven -, nagyon igyekeztünk legalább a ritmust eltalálni.
Páros koreóról lévén szó, nem ártott az összhang sem. Krisztával komoly cicaharcba keveredtünk -mert a kis performansz rövid lényege: két nagyon pajkos macsek játékos rivalizálása -, persze a magunk módján. Hát lehet, hogy nem nyávogtunk és nem doromboltunk, de marhára igyekeztünk vérbeli macskanőkké változni. Én ragaszkodó típus vagyok, kizárólag Krisztával tudom elképzelni a folytatást, nagyon jó kis kettőst alkottunk, és olyan jól tartottuk a szemkontaktust, hogy sikerült egymást belezavarnunk a következő lépésbe...:)
Baki ide vagy oda, nagyon élveztük a táncot, a hangulatot. A koreó kreatív, és á, cseppet sem nehéz!:) De érdemes belevágni kezdőként is, hatalmas élmény.” 
/Orosz Orsi, a tábori élményekről/


"Az Orientál piff-puff számomra a "cuki" -ságot, vidámságot, pajkosságot, kacajt, légies könnyedséget, az Orsival való összhangot jelentette."
/Péteri Kriszta/





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése