2016. június 24., péntek

MOON GODDESS - szubjektív

A 2016. június 19-i évzárónk kapcsán

Az jár a fejemben, hogy milyen csodálatos volt ez a mostani gála is. 
Telve a szívem még mindig hálával, nyugalommal, békével, a sok szép emlék zsong a lelkemben, a rengeteg szépség simogatja a lelkemet. 

Szeretném megköszönni a világnak, a jóistennek ezt az áldást. Végtelenül hálás vagyok a sorsnak azért, hogy ennyi csodálatos emberrel dolgozhatok együtt, ennyi zseniális táncossal hozott össze az élet. Igazi ajándék ez nekem. 

Először is azoknak szeretném megköszönni, akik segítettek, támogattak. Gabriella Biró, rengetegszer gondolok arra, hogy milyen jó, hogy vagy, hogy ilyen vagy. A csodálatos szponzorainkra, akik mindig mellettünk állnak és első szóra jönnek, hozzák az ajándékaikat, hogy a hastáncos lányok még szebbek, még kiegyensúlyozottabbak, még nőiesebbek lehessenek! Ezen a gálán támogatónk volt Sütő Mária Erőmerítő, Orsolya Pereczes, Valentina Patai, Biró Nelli, Peter Adam Laszlo

Köszönöm drága szerelmemnek, társamnak, Balázs Haasz-nak a... mindent. :-))) És a DJ-zést is. :-))) Meg a darbukázást. Fantasztikus zenész, ember és társ vagy! 

A Holdfény Lányaival most is csodálatos élmény volt együtt táncolni. 
Fantasztikus társaság, a próbáink is óriási hangulatban telnek. Köszönöm nektek, Viktória Farkas, Eszter Rembeczki, Marta Pereczes!
Eszter Rembeczki, neked még annyi, hogy "orientál piff-puff!" Imádok veled együtt táncolni. :-))) Ja, és szuper, hogy végre tanár néniként is bemutatkozhattál a közönségnek! Óriási vagy! Kata Sánta, Edit Sziklai, Deák Judit, gyönyörűek voltatok!

Köszönöm a csodálatos vendégművészeinknek, hogy eljöttek és elkápráztatták a nézőinket. Sok-sok izgalmas, érdekes, különleges produkciót hoztak. 
Dia&Nitus, azaz Klaudia Horinka és Anita Horinka - hát... Vérprofik, színpadra termettek és emellett még gyönyörűek is. Viktoria Kamilla Ambrus óriási sikert aratott a két botos saidi tánccal. Sághy Judit tánca és személyisége, lendülete lenyűgözött mindenkit, csakúgy, mint a tanítványaival, az Orkhesztika Hastáncklubbal előadott Kavalkádjuk (Antal Rita, Éva Szénási, Dánielisz Zsuzsi, Dobis Szilvi, Janka Ebner, Gabriella Szakolczay). Réka Anna Tóth tánca és tanítványaival, a Selenit Tribe-bal előadott produkciója ismét egzotikus színt hozott a műsorba. Anett Szekeresné Simon, Jelinek Évi, Bartha Tamásné Eckert Gabriella, Darvas Vivien, Aniko Huszar, Biler Anna, Gyimesi Zsuzsanna - köszönöm, hogy eljöttetek Rékával!
Ágnes Molnár tanítványai, az ELTE Orientál táncosai a látványos pois koreográfiájukkal nyűgöztek le mindenkit: Zsanett Csilla Hertelendy, Kuizs Barbara, Papp Mariann, Horváth Zsófi a saját koreográfiájukat táncolták el. Anna Gusarenko és Szemjon pedig az interaktív jógabemutóval állították kihívás elé a vállalkozó szellemű nézőinket. :-) (Ilyenkor mindig én zsebelem be a nektek szóló elismeréseket, meg persze a sok köszönetet is, hogy ilyen szuper produkciókat hívtam meg ismét a műsorba.) :-)))) 

És ezeregy köszönet a kis tanítványaimnak, az Angyalok és Démonok csoport tagjainak a szuper táncokért, a lelkes, szorgalmas készülésért! Krisztina Péteri, Anett Heisz, Kata Sánta, Kata Szecskó, Maria Avtushenko, Ágota Gere-Nagy, gyönyörűen, összeszedetten táncoltatok! Hiányzott ugyan a csapatból két fő, és szó szerint nagyon hiányoztak nekünk: Bernadett Zsuzsanna Hernádi és H Orosz Orsolya, akik szintén velünk készültek és tartották egyben a csapatot. És nagyon hiányzott a tündérségével Diana Gizella Sipőcz, de sebaj, majd jövőre, már a babával együtt várunk! 

(Remélem, nem hagytam ki senkit.)

Csodálatos volt veletek ez a nap!
És IGEN, lesz jövőre is! Túl vagyok a "soha többet semmit nem szervezek" stádiumon. :-) Már csak a hála és a boldogság érzése maradt.


(Forrás: Pinterest)

*************

És ez itt a reklám helye:

Ha tetszett a műsorunk, jól érezted magad nálunk, velünk, akkor találkozzunk a következő rendezvényeken is:

2016. július 20-24. Mahasti Hastánctábor
a Babel Sound Fesztiválon, 
Balatonbogláron

• Egy hely, ahol a Kultúrák találkoznak, keverednek és újjászületnek
• Egy Világtalálkozó zenészek, táncosok és más művészek számára
Egy interaktív esemény, ahol valódi kapcsolat alakul ki néző és előadó között
• Egy családi találkozó, ahol fiatalok és idősebbek felfedezhetik más népek táncait, hangszereit, művészetét
• Egy gasztronómiai rendezvény, ahol belekóstolhatsz a Világba.

Naponta kétszer élő dobos hastáncórák
Mahastival és Balázzsal!


****

2016. augusztus 18-21.
Mahasti Hastánctábor és Erőmerítő Jógatábor Pilisszentlászlón

2017. február 26.
XI. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése