2016. december 12., hétfő

Beszámoló 01. - III. Női Szépség és Egészség Napja


Az I. Alice bellydance Jótékonysági Hastáncest után sok időnk nem maradt az ünneplésre, mert másnap reggel már kezdődött is a Stúdióban a III. Női Szépség és Egészség Napja! Ennek a részleteit az eseménynél olvashatod: 
https://www.facebook.com/events/1075044275927709/
Hamarosan jönnek a fotók és a videók is! 

Még mindig érdemes csatlakozni az eseményhez, ugyanis az előadóktól várunk még néhány kiegészítő információt, receptet, ismertetőt, válaszokat. Hátha számodra is érdekesek lesznek ezek. 


Kriszta néni gyermek hastánc óráit imádják a kislányok, és persze most sem volt ez másképpen. :-)


Balage darbuka óráját feszült figyelemmel követtük és próbáltunk nagyon ügyesen dobolni. Itt már szépen alakult az energia, jól megalapoztuk a hangulatot az 1-2. csakrák átrezgetésével. :-)))


A saját hastáncórám nagyon boldoggá tett. 10-en táncoltunk óriási lelkesedéssel és örömmel, kezdőtől profi szintig. :-) Kb. 30 perc alatt összehoztunk egy adott ritmusra (maqsoumra) egy formációs koreográfiát, amiben a megfelelő (és mellesleg kedvenc) mozdulataink voltak. Sikerült zenére táncolni, kihasználni a formációs lehetőségeket és még a ritmus hangulatát is közvetítettük a mozdulatok és az arcjátékunk által. :-))) 

Nagyon hálás vagyok a csapatnak, hihetetlen, amit véghezvittünk!

Közben a "kisteremben" és a "zugban" már folyamatosan zajlottak a kezelések, terápiák. Ez úgy nézett ki, hogy bárki, aki bement gondterhelt arccal, nehéz lélekkel, az részesült a masszázsban/mátrixban/angyalkártyában/Bach terápiában/Access Barsban, majd fél óra elteltével boldogságban úszva, könnyed lélekkel, kisimult arccal, felszabadult mosollyal "tántorgott vissza" közénk. :-))) Imádtam, ez egy külön élmény volt! 


Kiseszti óráján mindenki kígyónőként vonaglott, csúszott-mászott-siklott a földön és a levegőben. Nagyon erős energiák voltak a közös munka örömével, gyönyörű látvánnyal! Szóval, ez a "kistáskás" koreó csoportban is gyönyörű és ütős! 


Biró Nelli az Access Barsról mesélt, csak sorolta a csodákat, amiket ő és a vendégei az Accessnek köszönhetnek. A bátor jelentkezők ki is próbálták nála élőben - a fent említett arckifejezésekkel távozva. :-)


Sütő Marcsi belülről jövő fényével is töltött minket az előadása alatt (is), megmutatta a Havasi Lótuszt, mesélt a mátrixról, Theta Healingről és saját módszereiről is. 


Végül pedig Patai Valival beszélgettünk az egészséges táplálkozásról, diétákról, csodaszerekről, betegségről-egészségről, családról... Hát, igen, nagyon szűk volt az idő. 


És persze mindeközben szépültünk folyamatosan testi szinten is. 

Gabitól szinte mindenki kért csillámtetkót (én mindjárt kettővel is megörvendeztettem magamat és a családomat....) :-)
Baranyai Beatrix pedig sminkkel szépített és fiatalította meg a jelentkezőket vagy 10-20 évvel. :-) Végre kiélhettem magam a smink terén: kértem egy izgi fantasy díszítést a nappali sminkem fölé. Hajnika teljesen beleszerelmesedett a látványba, mikor hazaértem. :-)
És persze akinek ez még mindig nem volt elég és még szépülni vágyott, az gyönyörködött Mása ékszer-remekműveiben. :-)
A nap végén pedig tombolát húztunk, ahol a résztvevők újabb csajos ajándékokkal gazdagodtak. :-)
A fődíjat, egy ingyenes ws részvételi lehetőséget 2017 januárban, Kállai Lili nyerte! Gratulálunk!


Szuper volt ez a csajos nap, már alig várom a következőt!!!!
Mindenki annyira lelkesen és feltöltekezve ment haza, hogy biztosan lesz még ilyen napunk. Így ha most lemaradtál róla, ne bánkódj! 

Majd csatlakozol hozzánk a IV. Női Szépség és Egészség Napján. :-) 

*****************

Mahasti Hastánc - Szívvel-Lélekkel
www.mahasti.hu 
www.facebook.com/mahasti10
www.facebook.com/taneczhyvotabudapest
www.youtube.com/user/Mahasti10
www.everydaylifeofabellydancer.blogspot.com
Szívvel-Lélekkel Stúdió, 
Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése