2016. december 5., hétfő

Folyt. - III. Női Szépség és Egészség Napja

Újabb bejegyzések a III. Női Szépség és Egészség Napja eseménynél, amit itt találsz: https://www.facebook.com/events/1075044275927709/
December 10-én, szombaton találkozunk! 
A darbukázás kapcsán (11:15-12:15-ig)

Lányok, Fiúk! 
Kérlek, ne felejtsétek el jelezni, hogy az interaktív darbuka órához hány darbukát hozzunk magunkkal.

Ha van darbukád, akkor csak annyit írj, hogy hozod e. 
Ha nincs darbukád és szeretnéd kipróbálni, szeretnél dobolni, belekóstolni, akkor írj, hogy hányan jöttök, hányat hozzunk. 

Kezdőként és haladóként is jöhetsz - az óra abszolút interaktív lesz, nem fogsz unatkozni. Az sem baj, ha nem vagy hastáncos, vagy nem vagy darbukás, vagy hastáncos vagy, de nem ismered még a ritmusokat, nem darbukáztál soha... 
Imádni fogod!

A darbuka hangja az egyes és kettes csakrára hat leginkább.
Ne csodálkozz, ha felmelegít, felhevít, felpezsdít. Ez a dolga.... :-)))


Én imádom a darbukát - a formáját, a hangját, az erejét... 

Szeretem, ahogy visz a ritmus, a rezgés, az energia...
Jó, persze a darbukázó férfi látványa sem utolsó.... (Hú, ezt hagyjuk is, mielőtt túlzottan fellelkesednék... ) 


Lényeg a lényeg - az élő dobszónál abszolút érvényesülnek a hagyományos női-férfi szerepek: a Férfi megadja a ritmust, diktálja a tempót, az irányt, az energiák erőteljességét vagy finomságát... Azaz vezeti, irányítja a nőt. 

A Nő pedig átadja az irányítást a férfinak és úgy jár, úgy táncol, úgy mozog, oda megy és annyira, amennyire a férfi vezeti őt.
Szó szerint az energiák tánca lesz belőlek, ketten alkotnak egy egységet.

Ha Férfi vagy, akkor azért gyere, hogy kipróbálhasd magad Férfiként. Ha Nő vagy, akkor azért gyere az órára, hogy egy kicsit megérezhess abból, amit a férfiak is átélnek dobolás közben.
Ja, és persze egyébként is hasznos is megismerkedni a "szerszámmal" és az alapvető ritmusokkal...
Elvégre Hastáncosok vagyunk/leszünk/voltunk, vagy mi... A belépőjegyeddel ezen a foglalkozáson is külön befizetés nélkül vehetsz részt. Balage szeretettel vár!

Balage felajánlása: a belépőjegyen megtalálod az ő kuponját is: ha 3 magánórát veszel tőle december 31-ig, akkor 3000 Ft értékben beszámítja a belépőjegyed árát. Nem is kell lejárnod ehhez még decemberben a 3 alkalmat, jöhetsz később is.
Illetve más részére is megveheted ajándékba a 3 magán dobórát, ha pl. Karácsonyi meglepetésként adnád valakinek. Ebben az esetben Balage kiállít egy névre szóló utalványt, és ha ő nem is, de az utalvány mindenképpen ott lesz a fa alatt Szenteste, a megajándékozott pedig boldog lesz, hogy ő is dobolhat majd.**********

A gyermek hastánc órát Kriszta néni ugyanúgy megtartja ezen a napon is, ahogy mindig: 10-11 óráig várjuk a 3-7 éves kislányokat (és persze az anyukákat is velük együtt)Hiszen ők is nők, így ez a nap róluk is szól! 

Mivel ez a foglalkozás elsősorban a még "mikro-Nőknek" szól, ide elsősorban a kislányokat várjuk. Az óra díja a szokásos és a bérlet is érvényes. 
Ha anyukaként, azaz a kislányod kísérőjeként jössz, és csak erre az órára, akkor természetesen most sem kell fizetned semmit. 
Ha szeretnél a Női Szépség és Egészség Napjának más programjain is részt venni, akkor érdemes előre megvenned a belépőjegyedet, mert akkor csak 2700 Ft-ba kerül a teljes napi belépő és a jegyeddel nem csak az összes programon ingyen vehetsz részt, de még egy rakás kedvezményt is kapsz az előadóinktól. Így akár a belépőjegyed árának 6X-osát is visszakaphatod!

A gyermek hastánc kapcsán olvasd el a korábbi bejegyzéseket itt:

http://everydaylifeofabellydancer.blogspot.hu/2016/09/gyermek-hastanc-riportsorozat-4-resz.html
http://everydaylifeofabellydancer.blogspot.hu/2016/05/noiseged-es-kislanyod-utja.html 


Ha megnéznéd a III. Női Szépség és Egészség Napjának teljes, egész napi programját és az összes információt, akkor katt az eseményre és csatlakozz: 
https://www.facebook.com/events/1075044275927709/December 10-én, szombaton találkozunk! 

Szeretettel várunk!
Mahasti és az Előadók

*************************************

Mahasti Hastánc - Szívvel-Lélekkel
www.mahasti.hu 
www.facebook.com/mahasti10
www.facebook.com/taneczhyvotabudapest
www.youtube.com/user/Mahasti10
Szívvel-Lélekkel Stúdió, 
Cím: Budapest, IX. kerület., Bokréta utca 12. Fszt. 2. 

2016. szeptember 3. Gyermek hastánc kurzus 3-7 éveseknek Krisztával 

2016. szeptember 5. Új orosz nyelvű kezdő hastánckurzus Mahastival


2016. november 12-december 10. "Lepd meg "Apát" karácsonyra!" - Kezdő erotikus tánctanfolyam haladó háziasszonyoknak Mahastival 
https://www.facebook.com/events/1772916279648679/ 
http://everydaylifeofabellydancer.blogspot.hu/2016/10/fulledt-karacsony-erotikus-tanc-nem.html 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése