2016. december 12., hétfő

I. Alice Bellydance Jótékonysági Hastáncest


Egy pár "UTÁNA" fotó: 








Ezen a hétvégén csak töltekeztünk és töltekeztünk.... 
Annyi élménnyel és pozitív energiával, hogy biztos vagyok abban, hogy egész héten még az órákon is szórni fogjuk. :-)

(Közben előre szólok, hogy holnap szuper ajándékötletet kapsz, olvasd el a levelet majd!)
A hétvége első napja a péntek volt. :-)


Én a magam részéről már ekkor egész nap a másnapi rendezvényre készültem a stúdióban - berendeztem a helyszínt, hogy a lehető leghangulatosabban tudjuk majd fogadni a vendégeket. (Ne is csodálkozz majd, ha a héten kicsit még másképp lesz berendezve a terem, mint ahogy eddig megszoktad az órákon.)


Pénteken este az I. Alice Bellydance Jótékonysági Hastáncesten léptünk fel sok más hastánciskola képviselőivel egyetemben. 


A Mahasti Hastáncstúdiót ezen az esten képviselte szólótáncával Kiseszti, aki az est előtt pár órával lett felkérve, hogy beugorjon valaki helyett. Persze szuper jól táncolt, a közönség imádta, mint mindig. Tudod, azt a "kistáskásat" táncolta, ami a személyes nagy kedvencem tőle. :-) https://youtu.be/_0h2dZfaauY
Felléptek az Angyalok és Démonok csoportom tagjai közül Ágota, Niki, Kata és Mása, akik a Move dobszólót táncolták, fergeteges sikerrel. És persze szuper szexik is voltak, ahogy kell. :-)))) 


És fellépett egy saidi trió is a Mahasti Hastáncstúdióból. Ők most először léptek fel együtt, ráadásul Sárinak ez volt élete első fellépése is, de remekel helytállt ő is és Kriszta és Mása is. Csinosak, szépek, ügyesek és dögösek voltak. Szóval nagyon büszke voltam mindenkire! :-)


Az est fináléja a Kisesztivel közös koreográfiánk volt, a Tűz és Szél szláv roma tánc és hastánc fúzió.
Itt inkább a hangulat dominált, hiszen a workshop résztvevőivel táncoltuk. Rengeteg helyről, nem csak Budapestről érkeztek a táncosok, több iskolából vettek részt a lányok ebben a közös fináléban. Mindössze egyetlen egyszer volt lehetőségünk közös próbára emiatt. De remekül sikerült a közös táncunk az apró bakik ellenére. Nem csak mi élveztük, de a közönség is. :-)
Nagyon hangulatos kis este volt ez, ráadásul jótékony célokat is szolgált.
Köszönöm Tóth-Czirják Aliznak az ötletet és a szuper szervezést!



A ROCK-HASTÁNCOSOK 





Pár "KÖZBEN" fotó: így táncol a Tűz és a Szél. :-)))















És az elmaradhatatlan fotók, azaz "ELŐTTE":


Készülődés a fellépésre... a könyvtárban! Egészségünkre! :-))))








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése