2010. április 23., péntek

Sandalphon

Megérkezett.
Tegnap megkaptam a választ arra, hogy miért tettem az utóbbi időben azokat a dolgokat, amiket tettem. Megkaptam a választ, amire vártam, ami váratlanul, hirtelen jött meg, mint a villámcsapás, és ahogy a mai, modern korunkra jellemző - az interneten keresztül küldték az üzenetet. :-) It's so funny! :-)

Ezentúl Sandalphon angyallal fogok dolgozni, illetve eddig is vele-rajta-érte dolgoztam, csak tegnap érkezett meg hozzám ő (vagy a válasz...) a maga teljességében. Még kicsit sokkos vagyok tőle, és közben nyugodt is. Lehet, hogy tényleg "földet értem"?...

Végül is ezért kellett az aura szómás üveg, amit használtam, ezért ittam a gyógyteákat, ezért terápiáztam, ezt kértem... Sok jel mutatott erre... Ezért a változásért vettem az új pénztárcámat, ezért írtam az Angyalokkal táncolok koreográfiát ésatöbbi ésatöbbi...
Pár napja már nem is éreztem késztetést, hogy igyam a teát, hogy használjam az üveget; talán a hétvégi családállítástól kezdve. Beérett a dolog és Sandalphon bejelentkezett.
Megcsináltam... :-)

Bízom abban, hogy most már tényleg harmóniában lesz bennem a földi és az égi, a materiális és a spirituális... Mennyi ideig vártam erre, mennyit féltem az anyagi világtól, a "gyökeret eresztéstől", a földbe "kapaszkodástól", attól, hogy akkor elveszítem a kapcsolatot az égivel, a szellemivel... És olyan szépen kialakult bennem ez a dolog, míg rájöttem és ráÉreztem, hogy a kettő nem zárja ki egymást.
Sandalphon segít ebben is. És az új síkra lépésben. Ismét egy új korszak kezdődött az életemben, beérett a munkám gyümölcse. Szeretném kiélvezni és aztán jöhet a következő feladat (amin persze már dolgozom is...) :-)))

Tegnap bementem a Stúdióba, és milyen könyv akadt a kezembe "véletlenül?... Szepes Mária: Merre tartasz, ember? Hát igen, éppen ezen gondolkodom éppen. :-) Eddig nem is tudtam, hogy ez a könyv is megvan a könyvtárunkban. :-) Ilyenek ezek a "véletlenek". :-)

És hát amikor elolvastam a neten Sandalphon jellemzőit, elsőként persze a "selyemfátyol" szón akadt meg a szemem... Meg a földelésen, amin dolgozom...
És elindult bennem egy új koreográfia azon nyomban. Az utóbbi időben rengeteg koreográfiát csináltam/csinálok másoknak, és nem is volt energiám és késztetésem és ihletem, hogy magamnak is csináljak. Végre, lett inspirációm a magaméra. Ha tényleg megcsinálom ezt a koreográfiát és sikerül "átültetnem" a földi világba, akkor biztosan nagyon szép lesz. És teljesen más, mint az eddigiek. :-)

Nagyon hálás vagyok az égieknek, hogy segítenek, Sandalphonnak, magamnak... A Szeretetnek, a tanítványoknak, mindenkinek, akiket magam köré teremtek...
Köszönöm!!!

-----------

Infók Sandalphonról

Youtube:


---
Angyalkártya:

Győzelem!
Sandalphon arkangyal
"Imáid meghallgatásra találtak, és megválaszoltattak. Bizakodj!"

„Megérdemled e győzedelmes időszakot. Megingathatatlan összpontosításodnak és elkötelezettségednek kedvező gyümölcse lett. Most a békesség és az öröm a tiéd. Csak ez a pillanat lebegjen a szemed előtt, ízlelgess minden érzést, és add át magad neki. Tudd, hogy jó kezekben van a jövőd, és nyugodtan élvezd a jelen pillanatot. Örülj annak, aki vagy, és tudd, hogy a sikereddel mindenki jól jár.”
Metatron mellett Sandalphon a másik olyan arkangyal, aki emberként élt a földön, és olyan rendkívüli életet élt, hogy fölemelkedett az arkangyalok körébe. Így hát Sandalphon abban tud segíteni, hogy mi is kiemelkedő életet élhessünk. Azzal a kéréssel fordulhatunk hozzá, hogy segítsen egységben élni, és teljesen fölébreszteni a prófétálás, a gyógyítás és a megnyilvánulás lelki adományait. Sandalphon támogatásával képesek leszünk úgy kimondani a saját igazságunkat, hogy senkinek sem ártunk vele. Azonkívül segít értékelnünk valamennyi csodát és győzelmet, még a legkisebbeket is.

-----------
Képek:
Nagyon sok kép van róla a neten és mindegyik más. És mind gyönyörű, és izgalmas és érdekes. Lehet keresgélni.

---
Itt van az aura szómás üvege: 


Hasonló üveget használtam eddig... Csak éppen az erős színűt. (A számát nem mondom meg.) 

****
Idézetek:
"Here is the sphere of our everyday life and where we have chosen to use our God-given talents as best we may in order to ground Spirit into physical reality and make a difference in our world." 

"The Presence of Sandalphon and his Stability grounds me.
His earthliness brings me peace.
The energies of the Angels and the Stars bless me.
Awareness, service and freedom is my path." (kiemelés tőlem)
...............................

"MESSAGE FROM SANDALPHON:

The secrets of the Earth are mine. You came to this planet as tiny children and were nurtured and grew to adulthood upon her skin. Your spirits are a part of her, as I am also. And it is that link with her that you will find amplified through me. Without the goodness and mercy and tender care of your Earth Mother your physical bodies will not survive, and without her spiritual care your non physical bodies will not be able to fulfil their tasks.
I am earth.
I am sky.
I am all things in between.
Stand with me now and let your feet feel the firmness and love of your Earth Mother. Turn your face to the sky and feel the warmth and love of the Creator. Cradled as you are on this beautiful planet allow your heart beat to slow and merge with the pulse of the Earth. Feel her soul merge with yours. Everything you do and every thought you have affects her, affects your co-travellers and also affects your Self. All depend on each other. It is not an exclusive relationship - everyone is important and every one can make a difference. The choice is yours. But remember I am here for you if you will but call.
I can help you link more closely with the Earth and her mysteries, and to the stars and their mysteries too. Hear my voice in the crashing of the waves on a beach; feel my touch in the drops of rain on your face; and know my love in the kiss of sunlight on your brow.
Think of me as the tall pine in the forest - my strength and timelessness are here for you when ever you need them."
(kiemelés tőlem)

Ezeket a szövegeket itt találtam:




 

1 megjegyzés:

  1. Jó olvasni lelkes soraidat!!! Kiváncsian várom az új koreográfiát!! Hajrá!:)) Puszi:Emese

    VálaszTörlés