2010. szeptember 8., szerda

"Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem...." :-)


 Annyira szeretem hallgatni az optimista, derűlátó, sikeres embereket, akik ÉLIK a saját boldogságukat, örülnek annak, ami van, amit elértek...
Nagyon jólesik, és rengeteg erőt adnak a sikereik nekem is. És persze nekem is jólesik beszélgetnem arról, amitől boldog vagyok. :-)

Ezért azt mondták a "hangok", hogy csináljunk Sikerklubot, és az elmeséléssel, megosztással hatványozzuk meg a sikereinket is. :-)
Beillesztem a leírást, ami egyébként már a www.mahasti.hu oldalon is olvasható, és gyertek el, meséljetek ti is! Én már alig várom! :-)




Az ember gondolatai terméke. Amit gondol, azzá válik. (Mahatma Gandhi)

Ugye, te is érezted már, hogy szükséged van a pozitív visszajelzésekre akár magadtól, akár másoktól…?!
Hogy jól jönne belőlük még több….
Hogy kell a kölcsönös motiváció a kapcsolataidban…
Hogy lehúznak a negatív gondolatok, bár nem erre vágysz….
Hogy a sikereidet megosztanád másokkal is, csak aggódsz, nehogy dicsekvésnek/beképzeltségnek tűnjön…
 
Ha örömmel meghallgatnád, másoknak mi a siker, hogyan érték el, amire vágytak…
Ha te is megosztanád másokkal a sikereidet…
Ha egyszerűen csak fürdőznél a siker energiáiban…
Ha kíváncsi vagy a siker titkára…

Akkor HAJRÁ! Itt a remek alkalom!

Október 29-én, pénteken 17:30- tól ameddig bírjuk -
Siker Klub a Szívvel-Lélekkel Stúdióban!
Ha nem érsz oda 17:30-ra, később is csatlakozhatsz hozzánk!


 És mindez a 10 milliószoros napon, hogy még nagyobb ereje legyen a mondandónknak, az élményeinknek! (Akkor is jöhetsz, ha nem hiszel a tízmilliószoros nap erejében; ez nem kizáró ok!)

„Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem…” :-)
Az órákon nincs lehetőség arra, hogy a magánéleti és szakmai sikereinkről beszélgessünk, pedig jó érzés megosztani a sikereinket másokkal is. És igen, sokszor a félelem is visszatart, hogy akkor majd mit gondolnak a többiek, és biztosan irigykedni fognak, és különben is…
Hát, itt, a Sikerklubban garantáltan senki nem fog irigykedni rád, bármit is mondasz majd! (Vagy ha mégis, akkor majd lerendezi magában ezt a dolgot, hiszen ez az ő saját filmje.) :-)
Mi veled örülünk! Megtapsolunk, megünnepelünk…

Az én számomra a magánéletemben a legnagyobb siker az, amikor a gyerekem azt mondja, hogy én készítem a világon a legfinomabb fagyit, sütit, tortát stb.
Amikor a családtagjaimmal jut időnk egymásra, bensőséges beszélgetésekre…
Vagy amikor sikerül változtatnom a viselkedésemen az általam vágyott irányban.
Vagy amikor meg tudok nyílni mások előtt, és tudok arról beszélni, ami bennem van, ami fontos a számomra.
Szakmailag pedig nagy elismerésnek tartom, amikor meghívnak külföldre zsűrizni, vagy amikor a tanítványaim jó helyezést érnek el versenyen (vagy ha elindulnak egy versenyen….) :-)
És a klubban még többet mesélek majd…. :-)

És a számodra?
Neked mi a siker?
Gyere, és oszd meg velünk is, hogy még jobban átélhesd, hogy még több inspiráló gondolatot és érzelmi töltetet kapj a saját sikereidhez a 10 milliószoros napon!

Belépődíj:
a Mahasti Hastáncstúdióban érvényes 1,5 órás óradíj (vagy a bérlet is érvényes)
+ tárgyi hozzájárulás a klubestünk sikeréhez: tea, sütike, szörpike… (Ha szeretsz sütni-főzni, máris 1 siker, aminek az örömét megoszthatod másokkal!) :-)
+ nyitott szív, lelkesedés jó, ha van (ha nincs, majd mi adunk) :-)
+ sikerlista, a legapróbbaktól a legnagyobbakig. Az sem baj, ha nem tárod a nyilvánosság elé, csak a szívedben hozod el.
Tányért, evő- és ivóeszközt, párnát, takarót adunk....

Ja, és nem csak hastáncosok jöhetnek ám! :-)

Ha annyira jól érezzük magunkat, hogy ottragadunk, akkor ottalvás, fürdés, fogmosás, reggelizés külön díj nélkül lehetséges ezen a napon!

A tízmilliószoros napról biztosan te is sok körlevelet kaptál már. De ha még nem hallottál a tízmilliószoros napról és érdekel, akkor itt elolvashatod. (Nem kell benne hinned, de egy próbát megér, ha jobbá teheted vele az életedet.) :-)
Tanítványaim állítják, hogy nekik bevált.  



”Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat.
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben.
Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.
A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek!
Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.
Lásd a Világbékét ünnepelni!
Tegyél meg mindent, amit szeretnél,10 milliószoros erővel fog hatni!

Ezeken a napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban.
Ez a sugár a szívcsakrával rezonál, ragyog és fluoreszkál, a színe pedig kék/bíborvörös. Bár ebben a frekvencia-csoportban is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia-spektrumának. Azonban lelkünk természete, valamint a 2. univerzum frekvencia-csoportjaiban működő lélekcsoportok miatt a hatás itt is érezhető lesz.

Ez a hatás a következő: minden gondolat és érzelem a tízmilliószorosára növekszik. Igen, minden megsokszorozódik, a tízmilliószorosára. Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat - függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív - tízmilliószor erősebb lesz.

Mit jelent ez?
A valóságunkat gondolatainkkal teremtjük meg. Valóságunkat tehát az határozza meg, mire irányítjuk a fókuszunkat, mire összpontosítunk.
Minden anyag gondolataink eredményeképpen manifesztálódik. Ez az UV sugár felgyorsítja ezeket a gondolatokat, és gyorsabb ütemben szilárdítja meg őket. Így tízmilliószor gyorsabban jelennek meg az anyagi világban, mint egyébként.

Nagyon fontos, hogy ezen a napon tudatos legyél, mert ez a gyorsulás veszélyes is lehet, ha olyan gondolatokra fókuszálsz, amelyek számodra nem tetsző dolgokról szólnak, hiszen azok is gyorsabban jelennek meg a valóságodban. Ugyanakkor ez az UV sugár ajándékká is válhat, ha úgy döntesz.
Te határozod meg gondolataid természetét, de ne feledd: bármire is fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.
Fontos, hogy csak építő, pozitív gondolatokra összpontosíts ebben az időszakban: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.

Nem szükséges meditációba merülnöd ezen időszak alatt, bár jó lenne, ha megtehetnéd. A kulcs időszak (időzónáktól függetlenül) a 17:10-es csúcspont. Ha ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy találj egy csendes helyet, akkor telepedj le ott, hogy fókuszálhass.

Gondolataidat összpontosítsd bármire, amire vágysz. Amire a Földnek és az emberiségnek szüksége van, szeretetteljes, pozitív gondolatokat táplálj.

Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezen a napon és arra használhassák ezt a kozmikus eseményt, hogy pozitív, jóakaratú gondolatokra fókuszáljanak.

Kicsivel több, mint egymillió emberre van szükség ahhoz, hogy egy olyan változás induljon be az emberiség történetében, ami kiemeli az embereket az elkülönültség és szétdaraboltság állapotából, és elhozza az egyesülés, az egység állapotát.

Ez egy lehetőség arra, hogy visszavegyük, ami jogosan a miénk: a békét és a bőséget a Föld és az emberiség számára.

Ez egy ajándék, válasz az imáinkra, egy úgynevezett életvonal, amely a mi univerzumunkból érkezik.
Hogy mire használjátok, és hogy részt vesztek-e benne vagy sem, az rajtatok áll.”



A képek forrása az internet. A szerzőjük, sajnos, számomra ismeretlen.
Azért tettem be őket ide, mert hűen tükrözik a csodálatos világot, ahogy a színeket érzékelem. Boldogsággal tölt el minden, ami színes. :-)


2 megjegyzés: