2013. október 3., csütörtök

Női Mozgásfesztiválon újra

Szeptember 8-án ismét ott voltunk a Női Mozgásfesztiválon, amit immár 15. alkalommal szervezett a Magyar Szabadidősport Szövetség.

Most új helyszínen, a Kopaszi gáton találkoztunk a mozogni vágyó hölgyekkel. Itt sokkal nagyobb terület állt rendelkezésre, és így még több sportolási és mozgási lehetőségből választhattunk, a "sárkányhajózástól a rúdtáncig" bármit (ahogy a reklámokban is elhangzott).



Nagyon örülök annak, hogy már nincs is Női Mozgásfesztivál nélkülünk!  Hiszen mi a Mahasti Hastáncstúdióban tényleg arra tesszük fel az életünket, hogy MINDEN nő belekóstolhasson a tánc örömébe és megélhesse a nőiségét a korától függetlenül

Idén is a Táncgödörben vártuk egy 20 perces "kóstolóval" a ringó csípőjű anyukákat, nagymamákat, kislányokat, nagylányokat.
Idén Gabi és Viki segített nekem, akik már töviről hegyire ismerik a rendszeremet, az oktatási módszereimet, az alapozó mozdulatok felépítését. 
Köszönöm nekik a segítséget és a táncosok lelkesítését!

Itt láthatóak ők is a szép fotón:


Nagyon vidám kis csapat gyűlt össze idén is a hastáncra a Táncgödörben. Tikkasztó volt a hőség, de abszolút vízparti partyhangulat uralkodott.
Köszönöm mindenkinek, aki eljött és akár teljesen kezdőként is végigcsinálta is kibírta a megpróbáltatásokat.
Jó volt látni a rég nem látott, ismerős arcokat, régi tanítványokat, más iskolák táncosait is. Jó volt együtt ünnepelni a női mozgásformákat, a nőiségünket. :-)

Remélem, jövőre is találkozunk mindannyiótokkal!!! :-)))





Persze, nem csak hastánc volt a terítéken aznap. Egész nap ingyenes sportolás, mozgás, örömködés, szuper gyermek- és nő programok vártak mindenkit.
Ízelítőül nézzétek meg az idei kisfilmet (amiből sajnos, idén kimaradt a hastánc, de sebaj, attól még a hangulat megvan).

http://www.youtube.com/watch?v=_QUVyDPr-MM


És végül a kedvenc képem, ami szintén hűen tükrözi, hogy valóban mindenkinek szólt ez a nap:


  (A képek forrása a Női Mozgásfesztivál hivatalos FB oldala.)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése