2013. október 1., kedd

Szépek vagyunk. Mint Gárdonyi csillagai. :-)

Ugye? :-)

Hamarosan még több fotó jön. Ez az első adag.
Köszönöm Bajnok Ildinek.


A kép alcíme: "Mártinak szexi a lába" :-)))
De azért ezek az eredeti Mahasti fátylak sem rosszak... :-)Hú, pedig nagyon hideg volt. De ez egy hihetetlenül jó hangulatú fellépés volt. :-)

Az Újbudai Kulturális intézettől kaptuk a felkérést, és tényleg fantasztikusan sikerült.
A hideg ellenére remek volt a hangulat a nézőtéren, ahol kis számú, ám annál lelkesebb nézősereg várta türelmetlenül a hastáncot.
A műsor is jól sikerült, pedig igazán hirtelen jött a felkérés, nem volt sok időnk készülni rá.
Köszönöm Mártinak, Katának és Ildinek a táncot, Balage-nak a dobolást, a 3 gyerekemnek a türelmet. :-)
És persze Marcsinak és a sok-sok gyereknek, akikkel a műsorunk zárásaként együtt roptuk a táncot. :-) Nagyon jól éreztem magam veletek.
Örülök, hogy ezzel a fellépéssel megint valami színvonalas és jó dologban vehettünk részt. A Gárdonyi csillagai c. rendezvényen igazán minden módon belekóstolhattunk a keleti kultúrába, pl. az ételek-italok, a történelem, a ruhák, a zenék, a tánc, a fegyverek és még sok minden kapcsán.

*******
 És hogy mi is volt ez "hivatalosan"?
A honlapról idézem: 

Gárdonyi csillagai – Irodalmi vurstli
2013. szeptember 28-29.
Budapest XI. kerület – Gárdonyi tér
Az Újbudai Kulturális Intézet egy rendhagyó találkozásra hívja a kedves közönséget. Gárdonyi Géza születésének 150. évfordulóján, kétnapos rendezvénnyel tisztelgünk az Egri csillagok halhatatlan szerzője előtt. Színes vásári forgatagunkban mindenki megtalálja a számára érdekes látnivalókat: zenés színpadi műsorok, játékos vetélkedők, kiállítások, török ízek és magyar kézműves kirakodók, fekete leves és törökméz várja a látogatókat. Török katonák, magyar vitézek, filmvetítés és beszélgetés az Egri csillagok című film szereplőivel.
Kicsiknek és nagyoknak, török és magyar barátoknak, irodalomkedvelőknek és filmrajongóknak. Szeretettel várjuk kalandos vurstlinkba!


********

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése