2009. szeptember 10., csütörtök

Doki és a piramisok

Dokinak régi nagy álma, hogy eljusson a piramisokhoz.
Az egyiptomi és a dél-amerikai rejtélyek is nagyon érdeklik, de azért maradtunk Egyiptomnál, mert az közelebb van. Meg hát nekem szakmailag is érdekesebb lenne... :-) Később pedig jöhet majd Dél-Amerika is. :-)
 Dokinak igazából az a terve, hogy majd elmegyünk repülővel, és amikor már pont a piramisok fölött járunk, akkor ejtőernyővel kiugrunk, pont a piramis tetejére, és onnan pedig lemegyünk a piramis belsejébe és megnézzük, mi van bent. Én azért inkább valamilyen egyszerűbb megközelítési megoldásra szavaznék... :-) Biztos, hogy izgalmas utazásban lesz részünk, ha elmegyünk kettesben a piramisokhoz, Dokival ugyanis minden utazás izgalmas. Pl. lehet izgulni azon, hogy elveszítem-e őt valahol, vagy hogy mikor megy az utastársak agyára a folyamatos beszéddel és a pörgésével, vagy hogy az imitált vízipisztolyos autóra lövöldözgetés hatására megáll és kiszáll-e valamelyik sofőr, hogy megverje ésatöbbi ésatöbbi...
 De visszatérve a piramisokhoz, rengeteg érdekes történelmi (régészeti) cikk van ebben a témában, amit érdemes olvasgatni, és Doki fantáziáját is biztosan megmozgatja.
Ez az egyik ilyen: http://www.mult-kor.hu/20090817_titokzatos_barlangrendszert_talaltak_a_gizai_piramisok_alatt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése